Sayfa 280/1000 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380780 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 2,233 - 2,240 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Yakın izleme ve donuk alacak grubunda yer alan kredilerin menkul kıymetleştirilebilmesine yönelik mevzuat değişikliği yapılarak bilanço dışına aktarılmaları sağlanacaktır

Yaşama imkanı olmayan donuk alacakların Varlık Yönetim Şirketlerine satışı, aktiften silinmesi gibi yöntemlerle bilanço dışına çıkarılması için gerekli teşvik ve tedbir mekanizmaları oluşturulacaktır

Yenilikçi şirketlerin finansa erişimi için paya ve borçlanmaya dayalı kitle fonlaması uygulamaları hızla hayata geçirilecek.

Tahvil Garanti Fonu oluşturulacak ve bu suretle reel sektör şirketlerinin tahvil ihraçları kolaylaştırılacaktır

BES dışında özel emeklilik hizmeti veren kuruluşlar (sandık, vakıf vb.) nezdindeki birikimlerin, cazip imkanlarla 2023 yıl sonuna kadar BES’e aktarımına imkan sağlanacaktır

Finansal İstikrar ve Kalkınma Komitesi’nin görev ve sorumlulukları gözden geçirilip, Finansal İstikrar Komitesi (FİK) olarak yapılandırılacaktır

TCMB, BDDK, SPK, SEDDK, TMSF ile Cumhurbaşkanlığı Strateji ve
    Bütçe Başkanı’ndan müteşekkil olacaktır

Üst düzey kamu görevlerine atanmada aranan mesleki tecrübe şartları güçlendirilecektir

Kamu görevlilerine başka kurumların yönetim/denetim kurullarında en fazla bir görev verilecektir

Düzenleyici ve denetleyici kurum başkanlarının, diğer kurum yönetim ve denetim kurullarında görev almaması ilke olarak gözetilecektir

TÜİK “ilişkili kuruluş” yapısına dönüştürülecektir
    Özel sandık olayını anlamadım banka sandıkları mı devir olacak ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Özel sandık olayını anlamadım banka sandıkları mı devir olacak ?

Ben de öyle anladım ama emin değilim.
    İş Bankasının emekli sandığı var örneğin.

Fatih altaylı yazmış okumanızı tavsiye ederim.

“Bakan Koca, çok değil bir hafta kadar önce yaptığı açıklamada Mayıs sonuna kadar en az 105 milyon doz aşının yapılmış olacağını üzerine basarak söylemişti.

Bu, toplumun yüzde 60’ının aşılanması ve ciddi bir sürü bağışıklığının elde edilip, hastalığın kontrol altına alınmasını sağlayacak bir sayıydı.

Aynı Bakan Koca dün yaptığı basın toplantısında ise aşılanma tarihi 4 ay erteleyerek sonbahar aylarına öteledi.

Geçerliliğini 1 hafta bile koruyamayan bir öngörü.

1 hafta bile sürmeyen bir umut.

Ve bir yandan da aşıların gelmeyeceğinin belli olmasına paralel olarak 2021 ile ilgili bir “pozitif öngörü.”

Niye, neye dayanarak… Hangi bilimsel veri ile belli değil.”

https://m.haberturk.com/yazarlar/fat...aylik-erteleme

O egeli ben değilim

Neden sadece bir aşıya ümit bağlamamalıyız sorusunun cevabıda aynı yazıda var.

“BİR AŞIDAN KÖTÜ HABER

Bu arada bazı aşılardan da kötü haberler gelmeye başladı.

İngiliz Astra Zeneca-Oxford aşısı Avrupa’da pek çok ülke tarafından askıya alınmaya başladı.

Aşının yan etki olarak kan pıhtılaşmasına sebebiyet verdiği ve bunun da inmeye neden olduğu iddiası ile Avusturya, Lüksemburg, Estonya, Litvanya ve Letonya bu aşının kullanımını durdurmuştu.”

https://m.haberturk.com/yazarlar/fat...innetle-analim

O egeli ben değilim

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Orhan Hakalmaz in hak çökelek türküsü deki kadir mevlam ikisinin acısını birden göster dileğiyle
    🤣🤣🤣🤣🤣 super olmus ..

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Evet onları bese atmayı hedefliyorlar büyük hata olur
    Eğitimde istediklerini yaptılar bugün öğrencilerin %25 i özel okula gidiyor. Biz çocukken bu oran %1-2 dir. Sırada sosyal güvenlik sistemi var . Adamlar vahşi kapitalizmi ülkeye getiriyolar.

7.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Ben de öyle anladım ama emin değilim.
    İş Bankasının emekli sandığı var örneğin.
    Ben eminim, kesinlikle o sandiklardaki paranin pesindeler.

Sure kazanabilmek icin para bulmak zorunda.

8. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesi vefat etmiş.

Sayfa 280/1000 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380780 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •