Sayfa 419/602 İlkİlk ... 319369409417418419420421429469519 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 3,345 - 3,352 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Yıllık listemizde primlenmeyenlerden CEMTS-USAK-POLHO-PAGYO-OZGYO-MNDRS-AFYON-TEKTU- YTD.
    bunların içine uyuz eşşek ihlgm de eklemek lazım kanal istanbul da artık söz iş yapmıyor temel atma gündeme gelmeli cok uzun zamandır lafta kaldı artık temel atılmalı ve bir an evvel başlanmalı bu konu milli mesele aslında geçmişte bu projeyi yapmak isteyenler bir şekilde oyaladılar yada darbe idam veya suikastla bir şekilde vazgeçirildiler örnek yakın zamanda rahmetli... Abdülhamidhan ..menderes. ecevit .özal ve necmettin erbakan ..şimdiki günümüzde bu proje adı anıldığından beri 8 senedir farklı şekillerde oyalandırılıyoruz ve cevremizde türetilen örgütlerle dizayn edilmeye çalışılıyoruz umarın tez zamanda bu proje yapılır

2.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Hocam yeni haftaya ilişkin öngörülerinizi merak ediyorum.
    henüz erken şu an kriptolarla ilgileniyorum bunlarada başla beyin jimlastiği oluyor esma tavsiye ederim

3.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Hocam yeni haftaya ilişkin öngörülerinizi merak ediyorum.
    Yıllık listemizde primlenmeyenlerden CEMTS-USAK-POLHO-PAGYO-OZGYO-MNDRS-AFYON-TEKTU- YTD.
    Sn. Esma kardeşim, özellikle#polho, #usak ve #afyon merak ediyorum. Bunların temelleri sağlam mı? Bu hisselerde hedef rakam ve süreniz nedir?

4. Rahmetli YAŞAR ERDİNÇ hocanın bir sözünü buraya ekliyorum.

Elbette borsada uzun vade yatırım yapanlar kazanacaktır. ANCAK Borsada size kazandıracak şey UZUN VADE değildir. Size kazandıracak şey uzun vadede büyümesini sürdürecek ve sürekli olarak kâr ederek özvarlıklarını artıracak şirketlerdir.

5.  Alıntı Originally Posted by Hüsnü Yazıyı Oku
    Sn. Esma kardeşim, özellikle#polho, #usak ve #afyon merak ediyorum. Bunların temelleri sağlam mı? Bu hisselerde hedef rakam ve süreniz nedir?
    Ben listede fazla primlenmeyenlerden bazılarını yazdım.Taşıyorum demedim.Ama Taşıdıklarımda var.CEMTS,USAK gibi USAKta kapasite artışı ve ıhracata yönelik yeni kararlar aldılar.Büyümek için yeni planlamalar aldılar.CEMTS TOGG Çelik aksamlarının en iddialı tedarikçilerinden olacak.Zaten Bilançolarına baksan nekadar parlak bir şirket olduğunu göreceksiniz.

6.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Ben listede fazla primlenmeyenlerden bazılarını yazdım.Taşıyorum demedim.Ama Taşıdıklarımda var.CEMTS,USAK gibi USAKta kapasite artışı ve ıhracata yönelik yeni kararlar aldılar.Büyümek için yeni planlamalar aldılar.CEMTS TOGG Çelik aksamlarının en iddialı tedarikçilerinden olacak.Zaten Bilançolarına baksan nekadar parlak bir şirket olduğunu göreceksiniz.
    Teşekkür ederim. Kolay gelsin.

7. hocam zaman zaman paylaştığınız kripto paraları hangi uygulamalardan alıp satıyorsunuz tavsiyeniz varmıdır bu konuda

8.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Eğer endeks bozulmazsa ARÇLK kaldığı yerden devam etmeli.Neden mi? ARÇLK te ikili dip oluşumu var ve hedef 40.tl gözüküyor.Düşeni kırmış ve Pulback yani onayda almış gözüküyor.İçinde bulunduğu yükseliş dalgasının 4. düzeltme dalgası ve Fibo 0.618 oranını 35.88 le geri almış.Buralardan 5. yükseliş dalgasına başlamalı.5. yükseliş dalgası son dalga olup içsel 5 dalgaylada yapabilir.
    Tüm bunları ayrıntılı anlatım ki kendi bildikleriminde doğru ve yanlışını görebileyim diye.Tekniği iyi olan hocalarımızdan yanlışlarımızı göstermelerini rica ediyorum.YTD.
    Hocam bu yazdıklarıma baktınız mı?Bir şeyler yazmanız mümkün mü?

Sayfa 419/602 İlkİlk ... 319369409417418419420421429469519 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •