Sayfa 420/602 İlkİlk ... 320370410418419420421422430470520 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 3,353 - 3,360 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1.  Alıntı Originally Posted by Cylrze Yazıyı Oku
    hocam zaman zaman paylaştığınız kripto paraları hangi uygulamalardan alıp satıyorsunuz tavsiyeniz varmıdır bu konuda
    binance ve paribu

2. Sağolun hocam teşekkürler

3.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Hocam bu yazdıklarıma baktınız mı?Bir şeyler yazmanız mümkün mü?
    aylık hissemizdi 1 kaç ay önce 22 civarlarında.... öngörülerin olumlu takip ediyorum kv de hedefi 40 civarları doğru orta ve uzun vade hedefi 3 lü rakamlar
    esma sen artık olmaya başladın öngörülerini orta ve uzun vadeye doğru yayman lazım ilk siteye geldiğinde cok panik ve cok karamsardın şimdi görüyorumki güven ve azim içersindesin kendini geliştirmeni taktir ediyorum esma usta

4.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    aylık hissemizdi 1 kaç ay önce 22 civarlarında.... öngörülerin olumlu takip ediyorum kv de hedefi 40 civarları doğru orta ve uzun vade hedefi 3 lü rakamlar
    esma sen artık olmaya başladın öngörülerini orta ve uzun vadeye doğru yayman lazım ilk siteye geldiğinde cok panik ve cok karamsardın şimdi görüyorumki güven ve azim içersindesin kendini geliştirmeni taktir ediyorum esma usta
    Estağfurullah hocam.Sizin sayenizde bu gelişim evresini yakaladım.Azim ve kararlığı siz öğrettiniz.İlk sabır testimizi EREGL i verdiniz hep aklımda 10 dek bekle demiştiniz.9.6x larda satmıştım galiba.Sizin hisselere bakış açınızı anlamaya çalışıyorum ama becermiş değilim.Herkes teknik bilgileri aktarıyor ama bakış açıları ve sistemleri farklı.Şükranlarımı sunuyorum.Cahillerden olmadık ama bilgisizdik ve bilgisizliğimizi bilgiyi öğrenerek gidermeye çalışıyoruz.

5. Uzun vadede OZKGY -ALGYO CEMTS-ARCLK -ARDYZ güzel yerlere gideceğine inanıyorum.Temel olarak sağlam ve beklentileri var.YTD.

6. #ALGYO tarafından iletilen kap bildiriminde halihazırda %10 hissedarı olduğu Rusya Federasyonunda mukim Mosalarko OJSC şirketinin, yapılacak değerleme raporundan çıkacak sonuca göre %40 hissesinin satın alınmasına karar verildiğini bildirildi.
    #ALGYO vadesi 9/2021 olan 84 m dolarlık eurobondunun vadesini yılsonu bilançosunda 3/2021 e çekmişti,

Kap bildirimi yapılan bu olası satın almanın bedelinin yaklaşık 6-7m dolar civarı olması bekleniyor.

Peki vadesi öne alınan kalan dövizle ne yapılacak, bu ilk adım olabilir mi?

Geri kalan parayla ne yapmayı düşünüyorlar acaba?
    Gayrimenkul segmentinde; Londra, Berlin, Paris gibi metropollerde mülk edinerek turizm segmentine kiralanması ve buradan gelir elde edilmesi planlanıyor.

Peki bunu hangi şirket üzerinden yapacaklar ? Ben gayrimenkul iştiraki olan #algyo olacağını düşündüm.
    ALGYO nun son yükselişi sadece güzel bilançosundan dolayı olmasa gerek.Yukardaki beklentiler ve sermeyesi az olduğu için sermaye artırım beklentiside var.YTD.

7. Celik hocam merhaba,
    Yillik listenizde olan #Sanko’da hareket basladi mi? Dun ozellikle 6.5M lot 11.76 ortalamayla alindi. Bu hissenin dolasimda sadece 13m lotu var. Aysonu genel kuruldan bedelsiz veya temettu cikmasini fiyatliyorda olabilir, bilemedim. Sizin degerli yorumlarinizi rica ederim.
    Iyi gunler Hocam

8.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Uzun vadede OZKGY -ALGYO CEMTS-ARCLK -ARDYZ güzel yerlere gideceğine inanıyorum.Temel olarak sağlam ve beklentileri var.YTD.
    Esma Hanım özak tarafında 2020 dönem sonunda 2019 yıl sonuna göre 3 kat satış yapılmış.Bu satışların sürdürülebilmesi konjonktürel olarak mümkün değil.Gyo tarafında daha çok,sabit kira getirisi olan yanında inşaat işleriyle de ilgilenen torunlar gyo varken diğerlerinin esamesi bile okunmaz bana göre ytd.

Sayfa 420/602 İlkİlk ... 320370410418419420421422430470520 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •