Sayfa 932/1002 İlkİlk ... 432832882922930931932933934942982 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 7,449 - 7,456 arası.

Konu: Viop-XXXI

Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Vay arkadaş elimde 800 bin liralık ford, vesbe,tofaş,otkar,brisa var..hepsini temettü için almıştım..2 haftada nerdeyse altından ettiğim zarar dışında 150 bin de kar var.. Çok şaşkınım.. Petun, oyakc, aselsan, tüpraş gibi kağıtlarım kuzu gibi yatıyor.. Kanatlanıp uçmak istiyorum.. En pahalı kağıtlar tavan gidiyor.. Bedava kağıtlar sürünüyor
    git bugün yarın fakir bir aileyi sevindir....sana bu yakışışır....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

2.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Herkesin fikrini merak ediyorum devam edeyim mi tamam mı diyeyim
    Benim çok yakın takip etmediğim kağıtlar bu nedenle bir fikrim yok. En son oyuna gelen adam SASA'yı tutuyum mu satayım mı diye sorduktan sonra SASA çakılmıştı.

3.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Herkesin fikrini merak ediyorum devam edeyim mi tamam mı diyeyim
    Tamam de sonunda 99 defa kazansak bile kasa mutlaka kazanır.

4. Uzun kalın yeşil bir bar için cortcu topluyor olabilü
     Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    bende 164.550 şort yaptım...45 dk önce....164.200 den kapadım....garantiyi alırlarsa üstten şort açarız...
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by Orko78 Yazıyı Oku
    Temettü yatırımı yapıyorsan ve doğru şirketleri seçtiysen %100 kazanırsın. Kasanın kazanma şansı yok bu durumda.

Hisseyi yükselttiği zaman elinizde ki hisselerden size para kazandırır tahta yapıcı(bu örnekte olduğu gibi), hisselerin değerini düşürdüğü zaman da zaten değerini ucuz bularak aldığınız hisseleri daha da ucuza almanızı sağlayıp temettü verimliliğinizi iyileştirir. İyi bi temettü yatırımcısı vampir gibidir. Hisseye yapıştı mı, kanını emer :P

Viop da veya günlük vur-kaç larda söylediğiniz doğru...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    neredeyse 3 ay olacak; %9-10 luk dilimde sıkışma var.Bu bıst100 de çok sert bir hareketin ilk emaresi...hacim kurudu,bant daraldı

bıst100 1440-1580 arası sıkıştı.Nisan sonuna kadar 1720 veya 1300 görülmeli.(140 puanlık fark)

ya kredili mal taşıyan ky. ya da shortçu vob....birisi ihya diğeri mevta olacak.

bu iki sonuçtan birisi olacak...

bu sefer ne direnç ne de desteğin olacağına inanmıyorum..

...hareket kanımca 5-7 iş günü içinde başlamalı...

piyasada shortçu çok..ama 3 katı kredili hisse taşıyan da var...birine güzellik

yapacak

7.  Alıntı Originally Posted by Orko78 Yazıyı Oku
    Kafam çok karışık.. Final hareketi de olabilir.. 2000 benzeri harekette olabilir.. 2000 de petkimde böyle bi hareket görmüştüm tahta 10 sene kendine gelemedi. 40 dan alamadığım fordu 176 dan alıp para kazanabiliyosam, 15 den almadığım tofaşı 35 den alıp böyle bi hareket yakalayabiliyosam bu şans da olabilir.. Ortada çok büyük bi yatırım var benim bu 2 hissede 500 bin param var.. Vesbe de 200 binim var.. Otkarda 100 binim var.. Geri kalan 8 kağıtta sadece 400 binim var.. Çok şaşkınım.. Portföydeki en büyük 4 hissem zirve fiyatlarda tavan çekiyor. 2008 deki düşüşe yakalanan biri olarak hem çok korkuyorum bi yanımda neden 200 benzeri olmasın diyor

8.  Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    Temettü yatırımı yapıyorsan ve doğru şirketleri seçtiysen %100 kazanırsın. Kasanın kazanma şansı yok bu durumda.

Hisseyi yükselttiği zaman elinizde ki hisselerden size para kazandırır tahta yapıcı(bu örnekte olduğu gibi), hisselerin değerini düşürdüğü zaman da zaten değerini ucuz bularak aldığınız hisseleri daha da ucuza almanızı sağlayıp temettü verimliliğinizi iyileştirir. İyi bi temettü yatırımcısı vampir gibidir. Hisseye yapıştı mı, kanını emer :P

Viop da veya günlük vur-kaç larda söylediğiniz doğru...
    Tamamda kriz çıkışında değiliz.. 8 senedir beklediğim kağıtlar 9 kağıdım.. Ama ford, tofaş, vesbede çok yeniyim ve çok hızlı gidiyolar. Portföyüm eşit dağılım değil ve çok yüklüyüm ford, tofaş ve vesbede.. Vesbeyi bilmiyorum ama ford ile tofaşın krizlerde şelalerini iyi biliyorum.. Ne yapacağımı inanın bilmiyorum

Sayfa 932/1002 İlkİlk ... 432832882922930931932933934942982 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •