Sayfa 696/809 İlkİlk ... 196596646686694695696697698706746796 ... SonSon
Arama sonucu : 6472 madde; 5,561 - 5,568 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

1. 4 SAATLİK GRAFİK

sarı ortalama üstünde (25,68) kalabilirse kısa vadede açık mavi trende gitmek isteyecektir.trend şuan 27,40 seviyelerinden fiyatlanıyor.

ortalama altında ise beyaz destek trendine (24 seviyeleri) inme riski mevcut.kısa vadede bu iki trend arasında hareket olası olup ,hangi trend kırılırsa o tarafa doğru hareket hız kazanabilir.

2. Güzel oldu gidisin olsun dönüşün olmasın kordsa artık sigmiyorsun limana götür bizi Mars'a ...

VIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

3.  Alıntı Originally Posted by kahramanbey Yazıyı Oku
    Güzel oldu gidisin olsun dönüşün olmasın kordsa artık sigmiyorsun limana götür bizi Mars'a ...

Marsa razıyız ama Jupiter tercihimdir.

4. İlginç hareketler yapıyor gerçekten gün içinde 26, 26.10, 26.18, 26.20 , 26.40 dan yüzbinlirce lot artıda ama hisse sala sala 25.70 lere geldi.
    Özelikle ak yatırım çize çize alıp çize çize geri verdi.
    Bugün tam gitti diyorduk yine ters yaptı.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Yfinans oyak karsiladi malları kısa vadede al satlik ama ben mal kaybederim en iyisi bakmamak neyse Nisan'da bakmaya gelirim satmamiyorum ne yaparlarsa yapsinlar umrumda degil
     Alıntı Originally Posted by Gokhannic Yazıyı Oku
    İlginç hareketler yapıyor gerçekten gün içinde 26, 26.10, 26.18, 26.20 , 26.40 dan yüzbinlirce lot artıda ama hisse sala sala 25.70 lere geldi.
    Özelikle ak yatırım çize çize alıp çize çize geri verdi.
    Bugün tam gitti diyorduk yine ters yaptı.

risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

6.  Alıntı Originally Posted by kahramanbey Yazıyı Oku
    Güzel oldu gidisin olsun dönüşün olmasın kordsa artık sigmiyorsun limana götür bizi Mars'a ...

Gelişiniz renk kattı sinerji oldu.

7. KORDS - Kordsa Global

Gerçekten ilginç hisse vesselam. Napıp edip mutlaka gün sonu ortalamasının ciddi altından kapatmayı başarıyor. Deli gibi yukardan alanlar aşağıdan mal veriyor. Hiç böyle bir hisse görmemiştim.

8. Meril gidiyor diye atladı sonra tokadı yedirdiler geri sattı aksama almaya çalıştı parti kapatmasını firsat bilen yatirimcida sattı bir gün gidecek ama gelmeyecek o günlere kadar bekleyeceğim ...Günlük baksam çok al sat yaparım ama zamanım değerli ...arsa aldım ne olmuş ne bitmiş gibi bakmazsan yatırımcı olursun...otkar froto konya karton jant alcar vb bir zamanlar neredeydi çok depindiler endeks düştü çıktı ama bir daha o fiyatlara gelmedi...sabırlı olmak lazım sabır yoksa ilk fırsatta şutla başka yerde maceraya katil
     Alıntı Originally Posted by Gokhannic Yazıyı Oku
    Gerçekten ilginç hisse vesselam. Napıp edip mutlaka gün sonu ortalamasının ciddi altından kapatmayı başarıyor. Deli gibi yukardan alanlar aşağıdan mal veriyor. Hiç böyle bir hisse görmemiştim.

Nakit kraldır.

Sayfa 696/809 İlkİlk ... 196596646686694695696697698706746796 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •