Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8015 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop-XXXI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. GARAN da işlem geçmem, geçme düşüncem olmaz. Ama burada çok ısrarla yazıldığı için hem saatlik hem günlük biraz çalıştım.

Buradan cort çok çok çok riskli, 9.25 üstüne ise turbo turbo turbo modu görünüyor. Cortları 1641 verdim flat izliyorum yön duygum kayboldu gün içi hareketlere göre davranacağım.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    GARAN da işlem geçmem, geçme düşüncem olmaz. Ama burada çok ısrarla yazıldığı için hem saatlik hem günlük biraz çalıştım.

Buradan cort çok çok çok riskli, 9.25 üstüne ise turbo turbo turbo modu görünüyor. Cortları 1641 verdim flat izliyorum yön duygum kayboldu gün içi hareketlere göre davranacağım.
    borsanın lokonmotifini yazmakla ısrarmı edilmiş olunuyor?
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    garan alınmadı mı vob tarafı bugünlerde eksi makas da kalıyor....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    garan alınmadı mı vob tarafı bugünlerde eksi makas da kalıyor....
    alınanıda satılanıda hepsi orda yazıyor. ısrar etmeyelim... hadi bol şanslar
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

5. Yok kötü anlamda demedim sizler bahsedince benim de dikkatimi çekti grafiğine bakayım dedim. Çok iyi duruyor özellikle günlükte. 7.3 - 9.7 arasında çok yüklü ve güçlü alıcı almış bekliyor, bu faiz ortamında bu kadar taşıma maliyeti varken bu malı 4 5 aydır taşıyan kişi / grubun beklentisi çok farklı olsa gerek. Çok dikkatimi çekti ama zaten ykb ve halk ta da benzer durum var gelip sizi batirmayayim diye ısrarla garan a bulaşmıyorum bol kazançlar.
     Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yok kötü anlamda demedim sizler bahsedince benim de dikkatimi çekti grafiğine bakayım dedim. Çok iyi duruyor özellikle günlükte. 7.3 - 9.7 arasında çok yüklü ve güçlü alıcı almış bekliyor, bu faiz ortamında bu kadar taşıma maliyeti varken bu malı 4 5 aydır taşıyan kişi / grubun beklentisi çok farklı olsa gerek. Çok dikkatimi çekti ama zaten ykb ve halk ta da benzer durum var gelip sizi batirmayayim diye ısrarla garan a bulaşmıyorum bol kazançlar.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bir dönem garan manipilatörü olmuştum. üstüne birde böyle mesaj gelince, insan ister istemez aceba diye düşünüyor. valla bende evirip kıvırarak yazmak yok. kimsenin derdi benim gailem değil çünkü. ben malkoçoğlu muyumki vatan kurtarma görevi üstleneyim. adettendir diye cızıttırıyoruz işte...

GARAN da işlem geçmem, geçme düşüncem olmaz. Ama burada çok ısrarla yazıldığı için hem saatlik hem günlük biraz çalıştım.

Çağrı ,erken kapadın eksi makas görünüyor......adamlar algıya göre değil....şaşırtmaya devam....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •