Sayfa 951/1002 İlkİlk ... 4518519019419499509519529539611001 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 7,601 - 7,608 arası.

Konu: Viop-XXXI

farkındaysanız önceden kendini teknik analist diye tanımlayanların tümü şimdi stratejist oldular teknik analist yakıştırması rafa kalktı. bence bunlarda çok tokatlandıkları için taktik uygulamanın zorunlu olduğunu kabullenmişler. iyide yapmışlar bence çünkü önceden biz maho lara teknik derdik
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Teknik olarak formasyon devam ederse 237-239 görme ihtimali mevcut graflarda.
    237 falan 5 dk lık iş..
    300 400 de olur canları isterse...
    o değil..
    2 günlük endeks e katkısı kaç puan onu merak ettim..

gaz , insanhakları yeni ekonomik model falan uzay derken şimdi de bu fişteği attılar..
    bütün otomotivler hareketli..

Şimdi sırada herhalde kanal istanbul fişteği var..Çimentolar tavan tavan yüzde 100 200 giderler..

3. Bundan 2-3 sene önce

Dünya, fosil yakıtlardan , elektrikli
    Yani bizim anlayacağımız cinsten
    Pilli arabalara geçecek dendiğinde hiç inandırıcı gelmiyordu..

Çünkü; Petrole kumanda eden
    Dünya enerji Petrol baronları buna izin vermez diye düşünüyordum..
    Napar ederler bu işi engellerler diye komplo teorim vardı..
    Çünkü , Rusya, Arap, ABD vs parayı hep
    Petrolden buluyo..

Bi dünya makale yazıldı, Elektrikli araçlara geçiş, Fosil yakıtın sonu , ne bilim, iklim değişikliği diye..

Pandemi sonrası ben de inanmaya başladım. Artık görüyorum ki, Dünya Petrol baronları bile elektrik dönüşümünü engelleyemeyecek...

Çünkü; pandemi sonrası sonrası, tüm dünya gördü ki, hayatta en önemli 3 unsur

Su, Gıda ve İlaç.

Fosil yakıtın çevreye etkisi,
    Karbon salınımı, iklim değişikliği, görüldü ki
    Su ve Gıda nın düşmanı..

Dünya, yağmura, suya , kar a hasret, gıdaya muhtaç.. çözüm ne?
    İklim değişikliğinin önüne geçmek, yani Fosil yakıt kullanmamak, ve de her yere ağaç dikmek, doğayı eski haline getirmek...
    Araplar bugün yağmur yağsın diye mucitlikler peşinde, Dronlar, yapay bulutlar vs.. Su, Gıda, İlaç ,, güncel durumda Altından değerli. Su olmazsa temizlik olmuyor, Su olmazsa Gıda olmuyor..

Özetle; Dünya Otomobil Kamyon devi
    Ford un ülkemizde Elektrik dönüşümünü başlatması, KOÇ Holding in 2 milyar €
    gibi devasa nir yatırım yapması;

Petrol baronları ile Çevrecilerin savaşında, Çevrecilerin galip geldiğini gösterir. Ben böyle yorumluyorum, büyük resmi..

Ford, Elektrik dönüşümünü gördü ve yine ilk önde, en başta yerini aldı..
    Biz görür müyüz bilemiyorum lakin,
    10-20 yıl sonra, Benzinli-Dizel araçları nadir görücez, Gelişen ve Gelişmekte olan ülkelerde..

Benim arabam BMW , şarj üşengeçliğim tembelliğim olmasa, ilk fırsatta Elektrikli olanını alıcam mesela. Şarj alışkanlığı kazanırsak, bizim toplum da çok hızlı elektrikli dönüşümünü gerçekleştirir..

Bu seferde, elektriğe olan ihtiyaç
    Nükleer Santraller, yenilenebilir enerji vs döngüsüne giricez...
    İşin temeli yine, Çevre, Ağaç dikmek, ve yeşil alanları arttırmak..

Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    farkındaysanız önceden kendini teknik analist diye tanımlayanların tümü şimdi stratejist oldular teknik analist yakıştırması rafa kalktı. bence bunlarda çok tokatlandıkları için taktik uygulamanın zorunlu olduğunu kabullenmişler. iyide yapmışlar bence çünkü önceden biz maho lara teknik derdik
    şimdi bunu niye yazdım? çünkü destek kırıldı, direnç geçildi, diye larp girenlerin yüzünü yıkamak için tabi...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sindoma abi okların yönünü niye bana doğrultuyon, hiç yakışıyor mu saa, ben objektif yaklaşıyorum herkese sensör bayımla tartışırkenede bana okun yönünü doğrultmaya çalıştıydın ses etmediydim, ayıBoluyo
    ne demek hayat hikayen varsa seni de dinlerim
    Bozkurt seni bu topikte çoğu kişi sever sayar bende öyle yalnız YANLIŞ olan birşeye yanlış demezsek bu vatandaş gibileri hergün aynı şeyleri yapar.Bak kaç kişi onun yazdıklarından rahatsız çünkü hep aynı şeyleri yazmış.
    Sen hala ona yürü koçum Bozkurt abin arkanda diyorsun
    Cons olayı ayrı onada kol kanat oldun yalnız onada yanlışlarını söyleseydin bu şekilde ortadan kaybolmazdı olaylara birde bu gözle bakmanı tavsiye ederim.Selamlar

6. bugun çarsamba kredılı işlemler var kapanacak ona gore poz alın........
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

7. 164 800 malıyetklle sort....
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    164 800 malıyetklle sort....
    erkencisin lambent bey bugünkü hareket malum.

imzan hala geçerli mi?

Sayfa 951/1002 İlkİlk ... 4518519019419499509519529539611001 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •