Originally Posted by Fuat Soylu üstadlarım; orta - uzun vade hisse olarak AYEN’ i beğendim. Ne düşünüyorsunuz? üstadım uzun vadede ne alırsan al bi milyon lira seçmeye gerek yok. şapkamı koysam kazanır diyorlar ya. aha o..
Originally Posted by Fuat Soylu üstadlarım; orta - uzun vade hisse olarak AYEN’ i beğendim. Ne düşünüyorsunuz? Fuatim ayen cok primlenmedi mi?
Originally Posted by Fuat Soylu Konya bu hafta biraz daha iyi ancak 1403’ü hacimli geçmesi lazım güvenli bölge için. Onu unuttum ben bakmiyorum bile Maliyet 1586
Originally Posted by Webster Soyadim sabbah degil ama hasan Ben de olabilirim üstadım belki de siz söylediniz. açık olmak istemediğiniz için susuyorsunuz. tahmin etmiştim....
Originally Posted by regal1 üstadım belki de siz söylediniz. açık olmak istemediğiniz için susuyorsunuz. tahmin etmiştim.... Evet ben soyledim Kendim dahi inandim ustadim Senersen badinekrem gibi 😀
Fuatim okuyormusun hic Ekrem celik lukste fenomen oldu 😀
Originally Posted by Webster Evet ben soyledim Kendim dahi inandim ustadim Senersen badinekrem gibi 3 çzigili eşofmanın pazardaki adı badi ekrem diye geçiyor. ilk önce anlamadım. yandan üç beyaz çizgili kırmızı bir eşofman. anonim marka oldu
Originally Posted by regal1 3 çzigili eşofmanın pazardaki adı badi ekrem diye geçiyor. ilk önce anlamadım. yandan üç beyaz çizgili kırmızı bir eşofman. anonim marka oldu Ustadim sene 80 lerde modaydi Hatirlamaniz lazim bende de vardi
Forum Rules
Yer İmleri