esma hanım bu afyon nolacak bir kagıt hiç çıkmazmı hep gerimi gelir bir yorumunuz varmı birde uşakta bekliyorum stop koymadık daha geri gelirmi..
esma hanım bu afyon nolacak bir kagıt hiç çıkmazmı hep gerimi gelir bir yorumunuz varmı birde uşakta bekliyorum stop koymadık daha geri gelirmi..
Endeks de tepede elmas formasyon u var dikkat ola.ytd.
Afyon hareketini 2009-2010 yıllarında yaptı, ondan sonra alanlar aynı hayalin peşinde 10 yıldır sürünüyor. Alacaksan KOÇ grubu al kafan rahat olsun.
AFYON fibo 0.618 seviyesi olan 4.58 takıp ediniz
USAK dün 2.61 diye destek yazmıştım.kırmış orayı Tıllson 2.56 önemli ve bugün buraya değip geri dönmüş.Haftalıkta Tılson 2.51 altına inmemeli.
Endeks tarafı ne olacak yarın PPK toplantısı 14.00 da herşey netleşir.ABD deki faiz sakinleşmediği sürece bizim borsanın işi zor görünüyor.İlkes endek tarafından negatife yakın duruyorum.Umarım 1580 direncini hacimli gecer ve rahat bir nefes alırız.Gece Pawel konuşacak faizlerin yükselişini dindirebilecek bir konuşma olursa iyi olur.YTD.
Endeks haftalık Tılson 1562 de kapattı Günlük Tılson 1552 en azında yarın buranın uzerinde kapanmalıki teknik bozulmasın.
Ben 1552 desteğini önemli buluyorum.Üç aya yakın oldu endeks tepelerde duruyor.Böylesi süreçlerde biraz nakit bulundurmak iyi olur.
Siyasi ama etkileneceğimizi düşünüyorum
Son dakika Hdp ye kapatma davası açılmış.. Ytd
Yer İmleri