Insiderin babasi herifler haberi biliyor tepeden haldur huldur cakiyor sonra gel de para kazan
Insiderin babasi herifler haberi biliyor tepeden haldur huldur cakiyor sonra gel de para kazan
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Bu gün çok çırpındım...
Saçımı başımı yoldum...
Şimdi birisi yazılanları bir araya ardarda getirse anlamlı oluyor mu bakalım..![]()
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...
Gelsin güzel gün oldu cortlar 4. Denemede iş yaptı. Grafige baksan short çok kolay para var gibi duruyor ama on kere düşecek gibi yapıp toparlıyor bir kere düşünce de senin ya teminat ya takat bitmiş oluyor. Bugun şanslıydım short 1643 açıp 1641 kapattım 1649 açıp 1630 kapattım 1630 lonk 1633 flat 1634 lonk 1632 flat 1628 lonk işlemlere bak yön tutturana kadar paso deneme önemli olan bence hiç sartlanmamak hiç tahmin etmemek iki tarafa da açık olmak borsa bu düşer de çıkar da...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kapatma haberinin tam borsa ve viop işlemlerinin kapalı oldu saate denk gelmesi manidar
Varın düşünün kimlere karşı pozisyon aldığınızı ...
evet....
ABD-AB KOM. bakalım ne diyecek?
Yer İmleri