Sayfa 968/1002 İlkİlk ... 468868918958966967968969970978 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 7,737 - 7,744 arası.

Konu: Viop-XXXI

1. Insiderin babasi herifler haberi biliyor tepeden haldur huldur cakiyor sonra gel de para kazan
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

2. Bu gün çok çırpındım...
    Saçımı başımı yoldum...
    Şimdi birisi yazılanları bir araya ardarda getirse anlamlı oluyor mu bakalım..
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Seneye martta olur gibi, tabii hdp kapatılırsa
    Genç işsizlik yüzde 40 civarında iken seçimi 2023 ten önce yapmak zorunda mevcut iktidar yoksa 7,5 milyon genç ilk defa oy kullanacak.

Sanki son kurşunu atmış gibi mevcut iktidar.

"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

4. Gelsin güzel gün oldu cortlar 4. Denemede iş yaptı. Grafige baksan short çok kolay para var gibi duruyor ama on kere düşecek gibi yapıp toparlıyor bir kere düşünce de senin ya teminat ya takat bitmiş oluyor. Bugun şanslıydım short 1643 açıp 1641 kapattım 1649 açıp 1630 kapattım 1630 lonk 1633 flat 1634 lonk 1632 flat 1628 lonk işlemlere bak yön tutturana kadar paso deneme önemli olan bence hiç sartlanmamak hiç tahmin etmemek iki tarafa da açık olmak borsa bu düşer de çıkar da...
     Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Birazdan bi anlatı daha gelebilir
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by hakansahin Yazıyı Oku
    Hdp ye kapatilma davasi acilmis
    Çok kötü haber..
    ABD ve Biden buna sessiz kalmaz diye düşünüyorum..

Kapatma haberinin tam borsa ve viop işlemlerinin kapalı oldu saate denk gelmesi manidar

Varın düşünün kimlere karşı pozisyon aldığınızı ...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    evet....

ABD-AB KOM. bakalım ne diyecek?

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    evet....

ABD-AB KOM. bakalım ne diyecek?
    Akp nin son çırpınışları gibi/
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

Sayfa 968/1002 İlkİlk ... 468868918958966967968969970978 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •