Hayat hoş gerisi boş
Hayat hoş gerisi boş
hdp'nin kapatılması akp'ye yaramaz...oraya giden oyların hepsi chp'ye gider...bir de üstüne abd'si ab'si var işin...zaten kapatma davası açılmış kapatılmamış...vaktiyle akp'ye de kapatma davası açıldı ama kapatılmadı...
hdp kapatılmalı mı? bugüne kadar açık tuttukları kabahat zaten...terörist yandaşları bizim vergilerimizle maaşa bağlanıyorlar...akıllara ziyan bir durum... kapatsan ne değişiyor bunlar kaçıncı kez parti kurdular ben sayısını unuttum...bunu baştan önleyecek bir çöüzm bulunmalı...yoksa kapatıyorsun aynı zihniyet başka isimle yeni parti açıyor...
vadeli sakin bile karşıladı haberi....akşam seansında %3 tavan-taban var...tabana otursa şaşırmazdım normalde...ama yine kuyruğu dik tutuyor namussuz...
Bu parti kapatma olayı hala çok saçma
Git suçluları bul, yargıla, cezalandır. Partiyi neden kapatıyorsun? Kaç defa kapattın, gene yenisi kuruldu, gene yenisi kurulacak! Parti kapatmak çözüm değil ki!
Ah şunu bi anlasalar,
Durduk yere dolar uçmuş, endeks gumlemis,
Olan gene bize oldu....
Sent from my ASUS_Z01HD using Tapatalk
Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!
Şimdi buradan LONG lar zararına mı kapanır yoksa beklenir mi..Soru bu?
Hemen hemen 20-25 puan içerideyiz..
breh breh breh..
Yer İmleri