Sayfa 691/1040 İlkİlk ... 191591641681689690691692693701741791 ... SonSon
Arama sonucu : 8319 madde; 5,521 - 5,528 arası.

Konu: Altın fiyatlarının geleceği (XAU)

1. Bu arada geçen haftalarda TEFAS sitesi çalışmadığında teknik uzman bir arkadaş yeni bir browser alternatifi kullanmamı önerdi. O gün bugündür web gezinti aracımı bununla değiştirdim. Eklenti falan yüklemeden Yotube videolarını artık tamamen reklamsız izleyebiliyorum. Bilgisayar işlemcisini hiç yormuyor. Ben kullanıyorum memnunum. Linki aşağıda. Bir deneyin belki beğenirsiniz. Teknolojiden anlayan başka arkadaşlara da sordum iyi dediler.

https://brave.com

2. Adamlar kendi Küreselci yayın organların RESET atacağız diyorlar. Bugünkü Financial Times da taze yazısı çıktı.

Küreselciler reset atacaklarını artık ayan beyan söylüyorlar. Gizlisi saklısı kalmadı. Devletleri birer birer tasfiye ederek devam edecekler sürece. Sonrasında devlet kalmayınca Covid Pasaportunu global vatandaşlık kontrolü için kullanırlar tahminim. Bizdeki HES kodu da Covid pasaportuna dönüşür yakında. O zaman hala bunlar komplo demezsiniz umarım.

Time for a great reset of the financial system
    A 30-year debt supercycle that has fuelled inequality illustrates the need for a new regime

https://www.ft.com/content/39c53b9f-...b-07e8999ec783

Alıntı Originally Posted by Tasarrufcu Yazıyı Oku
    Kripto işine hiç güvenmedim.
    Belki çok kazanma/kaybetme ihtimali var ama mantığım almadığı için hiç ilgi duymadım.
    Geldiğimiz nokta o hep bahsettiğiniz "RESET" olayına güzel zemin oluşturuyor.
    Gerçi bu reset olayı da bana komple geliyor.
    Oda işin ayrı boyutu

3.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Adamlar kendi Küreselci yayın organların RESET atacağız diyorlar. Bugünkü Financial Times da taze yazısı çıktı.

Küreselciler reset atacaklarını artık ayan beyan söylüyorlar. Gizlisi saklısı kalmadı. Devletleri birer birer tasfiye ederek devam edecekler sürece. Sonrasında devlet kalmayınca Covid Pasaportunu global vatandaşlık kontrolü için kullanırlar tahminim. Bizdeki HES kodu da Covid pasaportuna dönüşür yakında. O zaman hala bunlar komplo demezsiniz umarım.

Time for a great reset of the financial system
    A 30-year debt supercycle that has fuelled inequality illustrates the need for a new regime

https://www.ft.com/content/39c53b9f-...b-07e8999ec783
    Bu covid muhabbetinde ağzını açıp iki sorgulayıcı soru sorana komplo teorisyeni diye etiketi basıyorlar hemen.

Şu son 1 senede yaşadığımız olayların tamamının çok önceden planlanmış olması muhtemel bence.

Hatta o kadar önceden ki şu meşhur The Economist kapağı var ya, altından para üstünde kartalın ateşler içinde kaldığı, taa o zamandan yani.

Beni asıl endişelendiren şey, bunun gibi ne yaptığını yapacağını ayan beyan söyleyen tipleri görüp, duyup da sanki yokmuş gibi davranan, duyduklarının tamamını 100% netlikle inkar eden, yalan olduğuna inanan insanların varlığı.

Bunlar öyle acayip tipler ki bilim diye inandıkları şey aslında big-pharma denen oluşuma körükörüne biat etmek. O her fırsatta ölümüne yerdikleri yobaz tayfadan zerre farkları yok.

4. Küreseciler çok acımazsız. Aşıya gerek yok diyen Tanzanya başkanını öldürdüler. Tek dünya devleti hedeflerinin önüne engel koyanı yok ediyorlar. Geriye bir tek Putin kaldı.

It's time for Africa to rein in Tanzania's anti-vaxxer president

https://www.theguardian.com/global-d...xxer-president

John Magufuli, President of Tanzania, dies after weeks unseen

https://www.msn.com/en-us/news/world...en/ar-BB1eGHSm

John Magufuli, Tanzania Leader Who Played Down Covid, Dies at 61
    “Vaccines don’t work,” he told a maskless crowd. First elected in 2015, he pushed his East African nation deeper into authoritarianism.

https://www.nytimes.com/2021/03/17/w...fuli-dead.html

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Adamların tek dünya devletine giden yolunda en büyük engel Rusya.

Telegram bile küreselcilerin Rusya ya savaş açması için tek başına yeterli bir sebep. Yazışmalarınızı WhatsApp tan FaceBook tan Instagram dan dinleyemiyorlarsa sizi sınıflandıramazlar etiketleyemezler ölçemezler. Küreselciler her varlığı kontrol etmek istedikleri için Putin onların gözünde yok edilmesi gereken bir engel.

Şu anda Rusya dese ki Telegram 1 Trilyon $. Küreselciler peşin para verip satın alır. Dertleri para değil çünkü. Tüm insanları tek merkezden yönetmek.

WhatApp Facebook Instagram hesaplarımı bu sebeple sildim. İşim olmaz Küresecilerin yönettiği sosyal medyada. Onlara fazla bilgi vereceğime hiç kullanmam daha iyi.

Zaten hep yazmışımdır,komplo teorisi diye bir şey imkansızdır.Teori ya vardır ya yoktur,teori varsa ya doğrudur ya yanlıştır,adamlar öyle güzel beyin yıkıyorlar ki bilimin ana kurallarını bile kimseye anlatamıyorsun.Komplo teorisi diye bir şey tanımsal olarak yoktur.

6.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Adamların tek dünya devletine giden yolunda en büyük engel Rusya.

Telegram bile küreselcilerin Rusya ya savaş açması için tek başına yeterli bir sebep. Yazışmalarınızı WhatsApp tan FaceBook tan Instagram dan dinleyemiyorlarsa sizi sınıflandıramazlar etiketleyemezler ölçemezler. Küreselciler her varlığı kontrol etmek istedikleri için Putin onların gözünde yok edilmesi gereken bir engel.

Şu anda Rusya dese ki Telegram 1 Trilyon $. Küreselciler peşin para verip satın alır. Dertleri para değil çünkü. Tüm insanları tek merkezden yönetmek.

WhatApp Facebook Instagram hesaplarımı bu sebeple sildim. İşim olmaz Küresecilerin yönettiği sosyal medyada. Onlara fazla bilgi vereceğime hiç kullanmam daha iyi.
    Telegram sunucuları Rusya dışındaki ülkelerde. Sahibinin Rus olması dışında Rusya ile bir ilgisi yok.

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Bu browserı deneyebilen oldu mu? Görüşünüz nedir forumdaşlar?

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Bu arada geçen haftalarda TEFAS sitesi çalışmadığında teknik uzman bir arkadaş yeni bir browser alternatifi kullanmamı önerdi. O gün bugündür web gezinti aracımı bununla değiştirdim. Eklenti falan yüklemeden Yotube videolarını artık tamamen reklamsız izleyebiliyorum. Bilgisayar işlemcisini hiç yormuyor. Ben kullanıyorum memnunum. Linki aşağıda. Bir deneyin belki beğenirsiniz. Teknolojiden anlayan başka arkadaşlara da sordum iyi dediler.

https://brave.com

Ha covid işi başka.Elbet üretilmiş bir virus ve amaca yönelik bir şey ama,hastalık gerçek,bulaşıcı ve öldürücü,maske de aşı da şart.Aman ha sapla samanı birbirine karıştırmayalım.Videolarda ertan trükten,hamza yardımcıoğlunu vs falan seyrettim maske gereksiz ,aşı palavra dedikleri anda acaip korktum ,yahu ben bu adamları akıllı diye dinliyorum ki çoğu dediklerinde de öyleler ama misal dalları olmadığı için böyle bir konuda bu kadar yanılabiliyorsa diğer konularda da yanılıyorsa yandık dedim.Aman ha))))))))

Sayfa 691/1040 İlkİlk ... 191591641681689690691692693701741791 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •