Arama sonucu : 2097 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ARSAN - Arsan Tekstil

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. dün ki hareketine kızıp akşam üzeri satmıştım birazını. kendimce önemli bir kısmı elimde. acaba sizce hareketleri nasıl olacak tahminlerinizi yazabilir misiniz? bir de çıkmayı düşündüğünüz yeri..
    mesela ben kısada 11 in sonlarından dönüp tekrar 10 altına (9 un sonlarına) gelir sonra 15 lere gider diye tahmin ediyorum. ytd.

Alıntı Originally Posted by tembeles Yazıyı Oku
    dün ki hareketine kızıp akşam üzeri satmıştım birazını. kendimce önemli bir kısmı elimde. acaba sizce hareketleri nasıl olacak tahminlerinizi yazabilir misiniz? bir de çıkmayı düşündüğünüz yeri..
    mesela ben kısada 11 in sonlarından dönüp tekrar 10 altına (9 un sonlarına) gelir sonra 15 lere gider diye tahmin ediyorum. ytd.
    Bu hissede tahmin yürütmek çok zor.imkansıza yakın.Bidefa kafadan borsada hisselerle ugraşıp çok yukardan mal satmak isteyen patron yada spekleri yok..

3. Ben viop aktif trade ederim iyi kötü kazancım var, bu hissede hiç bulaşmadım malı da bilen bilir çok eskiden almıştım 2 - 1.5 aralığında arada bir şeyler denedik ama zor kağıt o nedenle temel bakıyorum şu bilanço ile 15 altında tek lot mal vermem ama alıp verip kazanana da saygım sonsuz ben o ihtiyacı başka yerde gideriyorum.

Ha 15 oldu alternatif ucuz kağıt bulursam düşünürüm yoksa mesela blc taşıdım 6.4 - 9.7 arası ona göre oran yaparsak bunu herhalde 50 liraya filan taşımam lazım ( teknik analoze göre almıştım)
     Alıntı Originally Posted by tembeles Yazıyı Oku
    dün ki hareketine kızıp akşam üzeri satmıştım birazını. kendimce önemli bir kısmı elimde. acaba sizce hareketleri nasıl olacak tahminlerinizi yazabilir misiniz? bir de çıkmayı düşündüğünüz yeri..
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •