Sayfa 374/1000 İlkİlk ... 274324364372373374375376384424474874 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 2,985 - 2,992 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Haftalık bazda düşüş gösteren iller :

En yüksek düşüş -23.59% ile Gümüşhane’de . Gümüşhane hala çok yüksek iller arasından

2. Sırada -22.32% ile Muş . Muş orta riskli iller arasında

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Antalyada kırmızı olmuş.Daha da yaza iki ay var .Bu yaz gene tek ruslar gelir.Onlar da para bırakmaz.Bu yıl da turizm işi bitti.Yazık.
    Az zekası olan birileri antalya aydın ve muğlayıöncelikli il ilan edip tüm herkesi aşılardı toplasan 6 milyon aşı eder herhalde en azından ülkenin ekonomik olarak en az yarayı almasını sağlardı. Abudik gubidik grupları aşılatmazdı yada sadece bu illere mahsus 10 günlük tam kapanma ilan ederdi
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Erdoğan’ın kararıyla Diyarbakır’ın haritası değişti

https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...gisti-6325807/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    13-19 Mart arası Türkiye’de haftalık il bazından 100 bin nüfusa karşılık gelen toplam vaka sayısı :

Rakamlar uçmuş ..

Yazık oldu bütün kazanımlar adım adım kaybediliyor. Rakam arttıkça kartopu etkisi ile artış hızlanacaktır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

5.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Haftalık bazda en yüksek artış Siirt’te . Siirt’te bir önceki haftaya göre artış %572,99 . Siirt hala mavi renkte

2. En yüksek artış %170,73 ile Elazığ’da . Elazığ orta riskten yüksek riskli iller arasına girdi

3. En yüksek artık %159,34 ile Çankırı . Çankırı orta riskten çok yüksek riskli iller arasına girdi
    Medvig sen bunların açıkladıkları herhangi bir istatistikle inanıyor musun?

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Az zekası olan birileri antalya aydın ve muğlayıöncelikli il ilan edip tüm herkesi aşılardı toplasan 6 milyon aşı eder herhalde en azından ülkenin ekonomik olarak en az yarayı almasını sağlardı. Abudik gubidik grupları aşılatmazdı yada sadece bu illere mahsus 10 günlük tam kapanma ilan ederdi
    Ayhan başkan minimize bir zeka yada imkan yok. Bunu medyada dile getirse bunu kesin yaparlardi. Bence bu çoğunun aklına da gelmedi vatandaş dahil

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ayhan başkan minimize bir zeka yada imkan yok. Bunu medyada dile getirse bunu kesin yaparlardi. Bence bu çoğunun aklına da gelmedi vatandaş dahil
    Aşı yok sn ayasofya .Antalya nüfusu 2.5 milyon,iki doz aşı yapılması öneriliyor.Yaz için işe alınan ve antalyalı olmayan hatırı sayılır bir nüfusta var.Şimdiye kadar yapılan aşı sayısı düşünülürse fikir güzel de sadece antalya bazında bile uygulaması zor.

8. Naci Agbal in maliye bakanı olacağı kulislerde konuşuluyor. Bu doğru olsa bile gece yarısı görevden alınması etik değildi. Sürekli yap boz ile hiç iyi intiba olmadı.

Sayfa 374/1000 İlkİlk ... 274324364372373374375376384424474874 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •