Sayfa 127/1001 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 1,009 - 1,016 arası.

Konu: Viop XXXII

1.  Alıntı Originally Posted by Viop& Yazıyı Oku
    Sadece MB Başkanının değişmesi bile yeterince can sıkıcıyken üstüne İstanbul Sözleşmesinden çekilme,Gergerlioğlunun tutuklanması,Abd/Rusya horozlanmasında putin lehine açıklamalar korkutuyor insanı;pala bunları yazmıştır kenara günü gelince zopalarım nasılsa diye,inş forum beklentisi gibi olurda komalık olmayız,ufak sıyrıklara,birkaç kırığa razıyız,dolar 7.70 üzeri açarsa zopanın kıralını yiyeceğimiz sonucu çıkar,7.50/7.70 birkaç kırık,7.50 altı küçük sıyrıklar,daha da geceye pozisyon taşımam...
    Benim görüşüm şudur covid ilk çıktığı zamanki belirsiz ortaminin bir iki tik altı belirsizlik hali var ama yıkıcı etkisi covid kadar ani değil haber akışına göre zamana yayılmasını bekliyorum ve bu belirsizlik durumunun zirvelerde olması ise yatırımcılar için ise poskolojik baskı yaratacaktır yani yeni türkü nun şarkısı gibi ya çemberin içindesin yada dışında durum bundan ibaret yatırımcılar için seçim zamanı şu görüsede karşıyım herkes satiyorsa sen al tamam alalım da sonra kime ne kadar sürede satalım ve nereden alalım acaba bu piyasa da herkes satarken için yarın istediğim fiyattan kime satacağımi ongormem lazım

2.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    nisan ayında 1430-1450 aralığına kesin gözüyle bakıyorum,he o düşme değil diyorsan ayrı
    u100 mü u030 mu...??

Yarın şelale beklemiyorum yani yüzde 5 ve üzeri yani..1-2 lik düşüşler normal dir..şelale kapsamına girmez..
    Haa sizin değerlere Hafif hafif ülkedeki siyasi gerilim falan diye düşebilir borsa..

Ama yine de reis in haberi olmadan kuş uçmayacağından ötürü..
    Herşey kontrol altına alınmadan bu tür haberler sürülmeyeceğini düşünüyorum..

Hatta tam tersine Biden ile bi şekilde el sıkışılmış da olabilir..

O taraf kapanırsa çok sağlam ralli de gelebilir..

Herşey olabilir yani..
    viop pozum sıfır..

3.  Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    Son 24 saatin hacmi 390 milyon tl olmuş.

Enteresan bir şekilde muhtemelen internette yayıldıkça grafik yukarı gitmiş. Yani 7.30'lardan dün çok rahat alınabiliyormuş.

Bu arada dow weekend -%0.2
    Dow’a da şöyle 3-5 çaksalarda 2 acı bir arada çıksa

4.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    u100 mü u030 mu...??

Yarın şelale beklemiyorum yani yüzde 5 ve üzeri yani..1-2 lik düşüşler normal dir..şelale kapsamına girmez..
    Haa sizin değerlere Hafif hafif ülkedeki siyasi gerilim falan diye düşebilir borsa..

Herşey olabilir yani..
    viop pozum sıfır..
    bist 100.....

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Burada azılı muhalefetlik yapıcam diye ülke batsında RTE gitsin hesabı yapan 1-2 kişi hep var değişmez..
    1-RTE gitmez... Bu ülkenin nüfus IQ'su ortalaması ortada...!
    2-MB piyasalara 140 milyar USD borçlu iken batıp/batmama konusu tartışılmaz...
    3-Ülkeler batmaz, fakirleşir.. az- çok herkes fakirleşti...

6.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    u100 mü u030 mu...??

Herşey olabilir yani..
    viop pozum sıfır..
    ralli işi bitti biraz düzltme gelecek nşa 200 günlük ho altını beklemem(siyasi kriz,doğal afet,abd den veya avrupadan yaptırım,vs harici)

7. Short olan çok düşer, Long olan az düşer diyor. Hatta + olur diyende 😀 duygular engelleme yapar. Benim pozisyon yok. Kapanış 1529? 1500 desteği duramaz. 1470 den karşılanır gibi hissediyorum. Yani %3 ve üstü düşmesi normal. Malum yeni başkan gazete manşetini ona soracaklar. Saat 4 de Banka müdürleri ile toplantısı var. Tansiyon düşürmek zorunda o da görüyor ptesini. Dolar 7328 banka alış Satışı 7800 ptesi 7500 civarı açacak gibi. Cuma 7210 du kapanış. Dolar için rekor hacim olucak. Madam teyzeler bile fırsat bu 7600 veya üstünde satacaklar. Hatta bizim yerliler bile kaçtan satarımın derdinde 😀

8.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Evet ..gördüğüm kadarıyla gene real time online bi şey yok ..

Kolay gelsin ..
    Buna bi cugap yoh mu
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 127/1001 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •