Sayfa 388/1000 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488888 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 3,097 - 3,104 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Sn Djoz
    Evlilik sözleşmesi nakafa talebini engelliyor mu ?
    Malesef engellemiyor.
    Evlilik sözleşmesinin asıl adı mal ayrılığı sözleşmesi.
    Evlilik süresi içinde alınacak malların paylaşımını düzenliyor.
    Nafaka ise boşanmadan önce "kazanılmamış bir hak" oluyor ve henüz kazanılmamış haklardan sözleşme ile feragat mümkün değil.
    (avukatımın açıklaması bu şekilde)

Aslında evlenince alınacak malların paylaşımı da evlilikten önce "kazanılmamış hak" gibi geliyor bana, fakat nafaka ile arasındaki fark ne bilmiyorum.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Daha kolayi var.

Evlenmeyeceksin, birlikte yasayacaksin.

Hani soyarken, bu dunya'da da boyle diyor ya, bu konu da dunyada boyle.
    Erkeğin yaptığına çapkınlık, kadını yaptığına başka bir isim takılırken bu konuların çözülmesi mümkün değil. Önce bizim anlayışımızda iki kavram eşitlenecek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

3. Azıcık kafası çalışan, kalburüstü eğitim almış insanlar 1 tane çocuk yapmadan önce 1 milyon tane şeyi düşünüp hesaplıyor hatta çoğu zaman yapmama kararı alıyorlarken öbür tarafta arabada 3, evde 15 çocuk yapanlar var.

Dünya bu yüzden b*ku yiyecek.

Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Malesef engellemiyor.
    Evlilik sözleşmesinin asıl adı mal ayrılığı sözleşmesi.
    Evlilik süresi içinde alınacak malların paylaşımını düzenliyor.
    Nafaka ise boşanmadan önce "kazanılmamış bir hak" oluyor ve henüz kazanılmamış haklardan sözleşme ile feragat mümkün değil.
    (avukatımın açıklaması bu şekilde)

Aslında evlenince alınacak malların paylaşımı da evlilikten önce "kazanılmamış hak" gibi geliyor, fakat nafaka ile arasındaki fark ne bilmiyorum.
    Siz daha evvel burada yaşadığınız sorunu paylaşmıştınız. Nafakada çözülmesi gereken sorunlardan biri.
    Temelde birbirinde ayrı uçlarda yaşayan iki Türkiye var. Bir tarafta kocasından dayak yiyen eş. Diğer tarafta hepsi benim diyen bir eş. Bu ikisini nasıl yönetirsiniz bilemiyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

5.  Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Hani "bekara eş boşamak kolay" diye bir söz vardır ya,
    burada da eşiyle hiç boşanma aşamasına gelmemiş kişilere çok kolay geliyor bu işler.

Kadın zulmüne ve iftirasına hiç maruz kalmamış kişiler anlayamaz.
    Ama işte bilmediğimiz konularda yorum yapmak malesef toplumumuzda çok yaygın.
    Hayatlarında hiç adliyeye gitmemişler, kadınların erkeklere nasıl panter gibi saldırdığını, erkeklerin suçlu düşmemek için nasıl sabrettiğini görmemişler,
    o sabır bir yerde patladığı zaman insanlar sadece sonucu görüp yorum yapıyorlar.

Fakirlikten intihar eden biri için, hayatında hiç fakirlik görmemiş zengin biri "girsin bir işe çalışsın yea niye intihar ediyo ki" diye saçmalaması ne ise,
    hayatında hiç bir kadınla mahkemelik olmamış kişilerin yorumları da aynı şey.

Kadın zulmü görmemiş arkadaşlar, umarım o duyguyu hiç yaşamazsınız. Allah düşmanıma bile vermesin.
    Yani hırsızlığı da hırsızlık yaparak mı öğrenelim?
    Ne diyorsunuz siz. Kanunları yapanlar o cürümleri işlemiş olabilirler mi? Bu neyin kafası...

6.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Dünya bu yüzden b*ku yiyecek.
    idiocracy(2006) 0:50 sonrası edit: 10 yıla belgesel olacak gibi
    https://www.youtube.com/watch?v=sP2tUW0HDHA

7.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    metres yapacaz yani , sıkılınca hadi s. git yenisi gelsin..e hani üstündü hani koruyacaktık hani kollayacaktık..
    evlilik dışı çocuk olunca ne yapıyoruz peki ; adını ne koyuyoruz ; pıc mı.. ?
    toplumsal yapıyı kurtaracak miyiz yoksa köküne biraz daha kibrit suyu mu dökeceğiz..?
    Toplumsal yapi diye bir sey yok, kim kimi tutarsa zaten.

Sosyal devlet olarak yoksun, hukukta yoksun, uygulamada millet allaha emanet, ne isin var evli ciftin arasinda devlet olarak.

8.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    idiocracy(2006) 0:50 sonrası
    https://www.youtube.com/watch?v=sP2tUW0HDHA
    Bİliyorum filmi. 2-3 sene önce izlemiştim. Şok olmuştum izlerken. Kaç sene önce benim yeni yeni düşünmeye başladığım şeyleri adamlar film yapıp çekmişler diye.

Trump'ın benzeri bile var filmde. Yanlış olmasın Trump ne kadar manyağın teki olsa da Biden'den 10 kat daha insancıldır. Biden merdiven çıkamayan, sözlerini unutan bunağın teki. Amerika'ya nereden bağladım ya bak şimdi...

Sayfa 388/1000 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488888 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •