Sayfa 269/1001 İlkİlk ... 169219259267268269270271279319369769 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 2,145 - 2,152 arası.

Konu: Viop XXXII

1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Adam borsadan hırsını alamadıkça tahvil satıyor. Kim gidiyorsa, bu gidişin tek anlamı var al atını s...rim tımarını gidişi. Arkada yalvar yakar pazarlık dönmüyorsa, bu işin sonu baya kötü gibi. Yazık durduk yere kendi kendimizi mahvettik Allah herkese sabır versin.
    aPBAL A KREDİ VERMİŞTİ PİYASA yüksek faizden bono aldılar muhtemelen dolar/tl sene sonu 7.5 altı kalacaktı paralarını en az yüzde 25-30 artıracaklardı 1 senede,şimdi o hayaller suya düşünce fiyat bile bakmadan bonoyu satıp tekrar kendi parasına dönüyor muhtemelen(10 milyar dolar üstü olabilir rakam)

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    maalesef ne söylesek yalan
    ülke olarak cuma akşamı bir kişinin kararıyla %20 devalüasyon oldu, bugün bunu değiştirilebilecek bir gelişme olma ihtimali zor görünüyor yarın da bu düşüş bu kadar sert olmasa da devam eder kanımca...

eski başkanın çabasıyla Faiz %19 olmuş, döviz'de gevşiyor, deyip kredili yada kendi parasıyla yükselecek deyip poz alanların suçu ne acaba ?...
    Hazine garantili Kanal İstanbul yapıp ülkeyi refaha kavuşturur artık RTE.
    [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by VEDAT Yazıyı Oku
    reis allah aşkına tüm hisseler taban yapmış hulk,mu seçtin içinden
    Ereğli 5 liraya düşerse ondan da aluruk,
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by VEDAT Yazıyı Oku
    reis allah aşkına tüm hisseler taban yapmış hulk,mu seçtin içinden
    [emoji23][emoji23][emoji23]

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by slx Yazıyı Oku
    Garan 2008 krizinde 1.68 TL endusuk ve yaklaşık 1 USD idi. Orada çok kısa süre durdu ve 2 liranın üzerine attı. Şimdi yine 1 dolar. O zaman hadi burası dip olmalı diyorduk ama şimdi dip diyebiliyor muyuz?
    Guvwnsizlik herseyi alır götürür. Yarin merkez bankası başkanının degismeyecegi garanti mi değil. Yarin yine bir atraksiyon olabilir mi olabilir. Biz güvenmiyorsak yabancı da bunlara inanmaz. Basar giderir. Sonra dolari yukarıdan çakar. Bu sefer kelepir hisseleri toplar bu değişmez..

6.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Hazine garantili Kanal İstanbul yapıp ülkeyi refaha kavuşturur artık RTE.
    bişiler değişecek belki geri adım atacak yoksa fena

7. Bu yönetim gidene kadar artık tüm param dolar ve altında.Zırnık bozmuyorum. Yeter artık cidden yeter. Bu crashte hissede olmadıgıma bile sevinemiyorum.

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. trılc cuma 11 .cı tavandan verdım hayatım boyunca ılk ama 100 lottan bıraz fazla sacma sapan pıyasa 31.32 suan madem bu kadar edrı vardı neden 10 tl ye verdın enayımısınız .bana gore asıl bu ve turevlerını sorgulamalı hepımızın azına bal surup sonada mıcıyor serrolar hırs yapmayın.1 buyuktur sıfırdan akılda hep olsun

Sayfa 269/1001 İlkİlk ... 169219259267268269270271279319369769 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •