Originally Posted by
Usta
Sayin yatirimci, burada farkli bir sey soyluyorsunuz. 70'de yerin dibine batirilan kront diyorsunuz. Sasirdim dedigim bu. Belki yanlislikla bir sifir fazla yazdiniz. Sizin bu ifadenizeydi benim ve lionnesin tepkisi, ama 20 sayfa tartisma baska konu uzerinden olmus. Bunu duzeltseniz yeterdi. Sayfalarca kopyalamaya gerek yoktu, o gunleri elbette hatirliyoruz. Ama adam ozur dilemis, yanlisini kabul etmisken, 'sen o zaman kotu yaziyordun, simdi iyi yazma' da demek ne bileyim bana pek dogru gelmiyor. Tekrarlara ise gerek yok.
Sayin tarimcinin dedigi gibi, sirketle ilgili veriler paylasmak, o eski 8 lirali gunlerde yapardik, yatirimci iliskilerinden mesajlar falan paylasmak, belki ufkumuzu acabilir. Gerci cok az kisi kaldi, satanlar olmustur, asagida pusuda bekleyenler vardir. 2021 cok iyi bekliyoruz demisti Lutfi Bey faaliyet raporunda, nasil gidiyor acaba, zaman cabuk geciyor. Turkcell satisi ilk ceyrege ne kadar etki eder acaba..Bilancoya 5 hafta kaldi. Kamu satislari oluyor mudur. 50den sonra brutte hacimsiz yukselmistik, hacimsiz de tekrar 50ye dustuk. Benim icin 50de 1 sene kalsa, sene sonunda tekrar hareketlense super. Surprizlere ise istemem diyemem.
Yatirim tavsiyesi degildir
Yer İmleri