Sayfa 457/1000 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557957 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 3,649 - 3,656 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1.  Alıntı Originally Posted by antonlar Yazıyı Oku
    günlük ne kadar satış yediğini öğrenebileceğimiz bir yer var mı?
    Var
    Giren çıkan para kısmı var
    Hisse.net/forum
    Ana sayfanın
    Sol yanında
    https://www.hisse.net/topluluk/forum.php

2.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Bu hareketin sebebi araştırdım okudum
    En makul sebep
    Etkiye tepkiymis
    Nispet yapar gibi
    Maliyenin başına Halkbank genel müdürü nasıl getririrsin sen vay efendim diyen yabancı satışa geçmiş borsada
    Okuduğum en makul yorum buydu
    Halkbank genel müdürünün Bist başkanı olarak atanmasına tepki göstermeyen yabancının, genel müdür yardımcısının Merkez bankası başkanı olarak atanmasına bu denli sert ve senkronize bir tepki göstereceğini sanmam. Benim tahminim üç nedeni var, keyfilik, yabancıya verilen sözlerin tutulmaması ve ülke riskine göre faizin düşük tutulmak istenmesi.

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abdurrahman Yıldırım faizi indiren gitti, faizi yükselten de gitti. Piyasa neye bakacak diyor.

4. Naci Agbal ile birlikte kazanılan güven vs. Yatırımcı buna istinaden yatırım yapıyor. Maç esnasında kural ve hakem değişikliği yabancıda güven sorunu oluşturdu diyor. Avrupa da artık TL ye Erdoğan olduğu sürece yatırım yapılmayacak diyor. Dün gece ki YouTube de bir şey duydum ama söyleyemem dedi ekonomi Dr. Benim aklıma da o geldi başka ihtimal kalmadı.

5.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Halkbank genel müdürünün Bist başkanı olarak atanmasına tepki göstermeyen yabancının, genel müdür yardımcısının Merkez bankası başkanı olarak atanmasına bu denli sert ve senkronize bir tepki göstereceğini sanmam. Benim tahminim üç nedeni var, keyfilik, yabancıya verilen sözlerin tutulmaması ve ülke riskine göre faizin düşük tutulmak istenmesi.

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    bist baskani ile.mb baskani ayni mı .senin bagimsizlik sembolun paranin uzerinde imzasi olacak kadar guclu bir koltuk.

yabancı (sözde) yatırımcıya (gerçeği vurguncu) Londrada toplantılar yap çeşit çeşit sözler ver ,

onları TL'de mal sahibi yap , sonra bir hafta sonu , bana mı sordun (bir yerlerden hatıladınız değil mi ) diye s... çek..

duble yaptırmadan hayatta dönüp bakmazlar

Diğer bir bakış açısıyla bu kadar fırtına kopuyor ama dolar hala zirvesinin çok uzağında.Görende çift hanelere geldi zannedecek.Bence gelişen olaylara bakıldığında fiyatı hiçte öyle kötü bir yerde değil.En azından şimdilik.

8. Ne olsundu faiz 19% kurda 6.80 ler beklenirken şimdi faiz 19% kur kaç ve kaybolan güven çabası.

Sayfa 457/1000 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557957 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •