Sayfa 406/718 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506 ... SonSon
Arama sonucu : 5743 madde; 3,241 - 3,248 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

1.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    ılım usta tabana yüklü alım yazmıştım bir kademeyle vermedi be verseydi güzel olacakdı 74 demedi gördü tabanda çok alış var vermedi.
    üstad ben bir miktar ekledim bakalim neler olacak...aktif kademe ler cok ciliz islem robotsuz yapiliyor bu ara...memlekette işler karişık ne desek boş...yatirim amacli alimlarim artik...
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

2.  Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku
    üstad ben bir miktar ekledim bakalim neler olacak...aktif kademe ler cok ciliz islem robotsuz yapiliyor bu ara...memlekette işler karişık ne desek boş...yatirim amacli alimlarim artik...
    Bugün tahtayı olumlu buldum usta iştahlı alım vardı nasip..

3. mallari sermaye artisindan sonra dagitmadilar ise ve gercekten iha arzi olacak ise ve bu arz surecinde tahtayi pazarlama gibi bir niyet var ise ihyay oyuncusu ici bu gunler bulunmaz firsat olur ! silkeleme adina...yok mallar dagitilmis ise yukarda işler uzar...

bu gunlerde ki hareketinden anlariz hangi sevenek oldugunu...bankalar taban ortam kaos krş bu na ragmen krs lu kagit yok bistte ihlaslar haric...oyuncu ve patron ilerde adam etme niyetleri varsa tahtayi krş lardan toplamak icin en makul ortam...millet uyanmadan bistin psikoloji duzelmeden işini gorup biste ters yukari surmesi lazim ilerde operasyon niyetleri var ise...
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

4. 450m. sermayeli piyasada 350m. civari kademeye bak...sanirsin %10 piyasada ya bunlarin mali cok toplu yada 1.10/1.30 arasi mallanan ky. cok ketum

5.  Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku
    450m. sermayeli piyasada 350m. civari kademeye bak...sanirsin %10 piyasada ya bunlarin mali cok toplu yada 1.10/1.30 arasi mallanan ky. cok ketum

mal toplu abi dügmeye basmalarını bekliyor nu kağıt halka arzdan beri hiç operasyon yememiş..

6.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    mal toplu abi dügmeye basmalarını bekliyor nu kağıt halka arzdan beri hiç operasyon yememiş..
    benim bu tahtayi tercih etme nedenimde buydu ama cok ketum davrandilar, agustostaki bedelli sonrasi 1.30/1.10 arasi testere yaptilar surekli...o gunlerde cok iyi hatirliyorum aktif fiyat ve alti ustu 3 kademede milyon lotlar yigili oluyordu....yani pek bir al sat marji birakmiyorlardi, 1.09 altina sarkinda birden kademeler zayifladi....fiyat dustukce kademeler siglasti...kedi fare avi basladi yani...

tabiki mali o araliklarda ky. ye yikip gecmiste olabilirler ama eger mal topluysa krs lu fiyatlarda pek tutmamalari gerek...bir sure sonra toz buludu gecince musterisi bol olur ve krs dan mallarina coken cok olur...şu toz buludu ortamda nakitte olan pek yok millet satma agirlikli diye kolay top ceviriyorlar...tabi bu mallari topluysa ihtimali icin yorum...

mal yukardan verilmisse yedire yedire zemine inip uzun bir toplama kuluckasina gececektir...ve bu surecte aktif fiyat kademe kalinlasmasi lazim...

suan hangi olasilik belli degil...250 gunlugu yukari kesmeden bu belirsizlik surecek...

7.  Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku
    450m. sermayeli piyasada 350m. civari kademeye bak...sanirsin %10 piyasada ya bunlarin mali cok toplu yada 1.10/1.30 arasi mallanan ky. cok ketum

18.08.01 de işlem benimki yanlışlıkla yaptık sat derken almışım ulennn kısmet acaip bişey kısmetlisin tahtacı . bu arada AORT 0.83 bu iyi sayılır
    sabır herşeyin ilacıdır..... unutma dokundugun herşey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....

8. Bakalım önümüzdeki günler bizler için nasıl olacak İnşallah nominal üzerine kısa zamanda çıkıp adam gibi yerleri görebiliriz.

Yatırım tavsiyesi değildir
    Meydanda kalırsam yazılsın taşa kaderde ne varsa o gelir başa...

Sayfa 406/718 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •