Sayfa 496/602 İlkİlk ... 396446486494495496497498506546596 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 3,961 - 3,968 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1. Full maldayim arkadaşlar aynı zamanda zarardayim bazı malum hisselerde

2. Sabırla beklemeye devam bu ara sık sık işe veriyorum kendimi ekran kapalı

3.  Alıntı Originally Posted by tseran79 Yazıyı Oku
    Arçelik ve cemas sayım. Maliyet düşürmeye korkuyorum. [emoji3] ülke batacak değil ya illa ki kazanacağız. İster 12 ay ister 18 ay sonra olsun. Bu fiyatlar bence alım fırsatı ilerisi için. Ytd
    Cemas ve cemtas bende de var ikiside zarar da . Cemtas ilave ye devam geleceğin egeen i olmaya aday . Cemas bedelli yaptı. Bundan çekindim. Patron spekülatif hareket ediyor ...

4. Arçelik ve Tcell arasında ikilemde kaldım. Fakat döviz artışı, ve borsa düşüşleri Tcell için daha olumlu görünüyor. Onu tercih ettim ...

5. Bu sene içerisinde yıllık listemin ve hedeflerimin arkasındayım ytd bu düşüş on gördüm ama inanmadım sistemin 1621 göstergesi beni yanılttı çok zarardayim ama hisselerimin arkasındayım henüz üçüncü adayız

6.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    Bu sene içerisinde yıllık listemin ve hedeflerimin arkasındayım ytd bu düşüş on gördüm ama inanmadım sistemin 1621 göstergesi beni yanılttı çok zarardayim ama hisselerimin arkasındayım henüz üçüncü adayız
    Olsun üstad. Emeklerin için teşekkür ederiz. İstifade ediyoruz.

(herkesin aklını aldılar :D )

7. Çok gelgitli bir gündü, öncülükle garanti bank odaklı. Bankacılık sektörü ciddi düşüş yaşadı(özellikle yabancı endeksli). bugün tepki olabilir diye düşünüyorum keza bankalar satış yemeye devam etti, İngiltere’de de swap faizleri %1000 lerdeydi en son. Bilindiği üzere 1200 rakamlarda bir gap boşluğu var, Şahsen burayı alırsa yukarda bıraktığı gap boşluğuna dönmesi için daha iyi olur diye düşünüyorum. Sizin düşünceleriniz nedir ? Yarın hakkında öngörünüz varmı

8.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    Bu sene içerisinde yıllık listemin ve hedeflerimin arkasındayım ytd bu düşüş on gördüm ama inanmadım sistemin 1621 göstergesi beni yanılttı çok zarardayim ama hisselerimin arkasındayım henüz üçüncü adayız
    Sn.hocam sizin takip listeniz vardı hangi sayfada bulamadım rica etsem atarmisiniz saglik olsun düzelir zarariniz İnşallah hangi hisseleri taşıyorsunuz 6 ay vadeli portföy olusturacam %50 sermaye ile ilginiz için teşekkürler.

Sayfa 496/602 İlkİlk ... 396446486494495496497498506546596 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •