Ankara Belediye baskaninin itibarina saldirmak icin, sahte senet hazirlatmis birinden bahsediyoruz.
Normal sade bir vatandasi citir citir yer.
Ankara Belediye baskaninin itibarina saldirmak icin, sahte senet hazirlatmis birinden bahsediyoruz.
Normal sade bir vatandasi citir citir yer.
Hazine Ve Maliye Bakanından Piyasaya son dakika desteği
Ekonomi Reformlarımızın takvimini tamamladık.
Bakanlığımızın internet sitesinden ulaşabilirsiniz.
Hayırlı olsun.
https://pbs.twimg.com/media/ExLzMkAU...jpg&name=small
https://t.co/CEdZjbJiUq?amp=1
https://twitter.com/lutfielvan
gelir vergisi % 50'ye çıkarılsın
emlak vergisi oranları çok düşük % 1'e çıkarılsın
emlak alış satış işlemlerinde uyulanan alım-satım harcı 3+3 yapılsın
borsa ve kaldıraçlı piyasa kazançları normal gelir vergisi şeklinde beyan edilsin
konut kirasında tıpkı işyeri kirası gibi stopaj kesilsin
ilaç katkısı artırılsın , hastane vs alınan katkı paylarına mesela % 1.000 zam yapılsın
Türkiyede Reform dediğin böyle yapılır...
SÖZDE Sosyal Güvenlik Reformu hala bu milletin hafızasında ,alınan emekli maaşında...
Sn ayasofya kabine dediginiz ne ki kim sallar kabineyi gavurlar salak mi bizde artık kabine falan hukumsuz işler olduğunu bilmez mi adamlar
Şu 128 milyar dolar bitcoin veya çeşitli alt coinlere basılmış olsa ve yarın 1 trilyon dolar rezerv gibi bir sürpriz açıklansa mutlu olmaz mısınız? Reis dolarları yüzümüze çarpsa.
Valla bir gelen var.bunlar panik satışlar.gavurlar iki aydır her seviyeden satıp çıkıyorlar.du bakali ne olcak.sanirim halkbank işi sıkıntılı.
Hadi yine iyisiniz Ekonomik Reform paketi yolda ...Anlayın artık...
Efendim, muhtemelen kırılma/pivot olaydan geçtik tam sindirilemedi.
Uzun olacak görüşüm ama.. Gerekçeli yazmaya çalışacam.
bu olay olmasaydı ciddi ciddi 6.6x ve 6.4 gündeme gelecekti. Çokta sağlıklı zamana yayılmış/faizle paralel bir yükseliş olacaktı, ama normalleşme seçilmedi bilakis yapılanda yakıldı.(double triple zarar)
1,3 liralık gap basit bir olay değil. Tehdit/şantaj ismine uymayacak kadar da büyük bir olay. Tahvil kısmına girmiyorum bile.
Bunun kamu tarafından tetiklenmesi ise daha da kötü olanı.. Fitili yabancılar yakmadı.. Kamu fitili yakıp patlattı.
Daldığın sermaye senin ihraç pazarın.. Kreditörün...
gelen para toplamda devede tırnak.
anladığım kadaryla iş finansal/politik krize evrildi/evriliyor.
Bakınız bu kargaşada salgın konuşulmuyor... Çatır çatır yayılıyor..
Hayal/fikir dünyasının konularıyla/polimikleriyle, reel dünyayın sorunlarını perdelemek/duman atmak, çaresizliğin tükenmişliğin semptomudur.
ideolojik bütün unsurlar da mental afyondur.
Reformla, manifestoyla, duayla, marşla, pasta tarifiyle olmayacağı ortada.. Kirayı ödeyecem hanım hasta gelecek ay.. her ay hasta ama..
Siyasi bedel ödenmek istenmediğinden de yola çıkarak.
Net olarak yarın panayırın kapısını açmalarını bekliyorum.
Çıkışları tamamen kapalıysa ki ben öyle görüyorum.(son yaptıkarıyla)
gelen dalga da harbiden büyük ise, dengi/üstü ayarda politik gürültü çıkartmaları gerek.
Ya menifestoda giydirirler,
ya da klasik gece yarısı oyunlarını oynarlar.(zayıf karakter)
Beklentim kabinede adamlara/muhalefete en ters kim varsa en üst makama getirilmesi..
listem
içişleri efkan ala
dışişleri damat
sağlık menzilin yüksek profilli isimlerinden biri(mümkünse sicili tuhaf)
eğitim tarikat dünyasının yüksek profilli isimlerinden biri(mümkünse sicili tuhaf)
aile de benzer kalibreden olur (mümkünse sicili tuhaf)
bu olaylar kesmez ise ve
14-15+ lar gündemdeyse muhtemelen halifelik+ ayarında bir söylem/icraat duyarız/yaşarız aynı zamanda
Karamsar oldu ama, gördüğüm/düşündüğüm aynen bu şekilde
Son düzenleme : Zaf.Dogu; 23-03-2021 saat: 22:21.
Yer İmleri