Sayfa 33/152 İlkİlk ... 2331323334354383133 ... SonSon
Arama sonucu : 1210 madde; 257 - 264 arası.

Konu: SONME - Sönmez Filament

1. Biz reklam yapmayız icraat yaparız katkı yaparız karsu tekstile bakın anlarsınız....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,207
     Alıntı Originally Posted by kayhankaya Yazıyı Oku
    Biz reklam yapmayız icraat yaparız katkı yaparız karsu tekstile bakın anlarsınız....
    Nasıl katkı yaparsınız...kaç kişiye para kazandırdınız ???
    Benimde çeşitli topiklere yazdıklarımada bakın o zaman...burada aldım,sattım diye yazıyorsam bu bir mesajdır !!!...ytd.

3.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Nasıl katkı yaparsınız...kaç kişiye para kazandırdınız ???
    Benimde çeşitli topiklere yazdıklarımada bakın o zaman...burada aldım,sattım diye yazıyorsam bu bir mesajdır !!!...ytd.
    Uzun zamandır sönmedeyim. Yakın zamanda da snpama girdim. Şöyle geçen zamana bakıyorum da refaba kardeşime hak veriyorum. Biz uçacak kaçacak diye yıllarımız sönme de geçti. Bundan sonra uçar mı kaçar mı bilmem ama refaba kardeşimi kutluyorum. Destek ve dirençleri anlatmaya çalışıyor. Belki biz de öyle yapmalıydık. Ah bu hırsımız yok mu elimiz varmıyor satmaya

Casper_VIA_V9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Hımmm tamam o zaman kolay gelsin bol kazançlar...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,207
    Bu her 2 hisse en kötü yıllarında 10 üstüne attı 2 defa...şimdi durumu eskiye oranlan çok iyi ve devamlı yatırım yapıyor,bu fiatlarda yine eskiye göre ucuz sayılır,yavrusunun yeri bu fiatlar ama bunun 4 üstü bir yerde olması lazımken 3.20-370 arası gitgel yapması dengesiz olmasını gösteriyor,tabiki trade yapanlar için biçilmiş kaftan,tabiki düşmeden yoluna devam etse daha iyi olur...bütün hedefleri tutturduk,sanırım ileride bunun 5 cıvarı bir yere yavrusununda 4 cıvarında bir yere oturacağını öngörüyorum,çünkü her yükselişte bir kademe belirliyor kendisine oraya demirliyor,mesela 3.20 kademesi gibi,her yükselişte mutlaka burayı yokluyor,artık burada kurtulması lazım vede zamanı geldi,tabiki önce bugünkü genel kuruldan ne çıkacak bakalım...ytd.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,207
    https://www.kap.org.tr/tr/BildirimPdf/607508

10.30'da başlamıştı genel kurul,acaba ne çıktı kuruldan !!!

20 dk 'dan bu yana hareket yok. Pür dikkat toplantının bitmesini bekliyor demek ki ? Ne çıkacaksa toplantıda nasıl bir beklenti varsa YTD

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,207
    http://finans.mynet.com/borsa/haberd...0170613182139/

Toplantı eften püften olmuş...kar payları zarara mahsup edilmiş...yönetime ilaveler yapılış

Sayfa 33/152 İlkİlk ... 2331323334354383133 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •