Sayfa 228/440 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328 ... SonSon
Arama sonucu : 3516 madde; 1,817 - 1,824 arası.

Konu: ULUUN - Ulusoy Un Sanayi

1. Asıl bomba yoldaki zaten...

Alıntı Originally Posted by emekli2 Yazıyı Oku
    Eeee patron, kar marjını %1-2 lerde %7-10 lara çıkartmakta kararlıdır. Bu yatırım söke una da bir sinyaldir bence. ya benim olacaksın ,ya da senin pazarını elinden alacagım demek istemiş. bence iyi haberdir bu
    Ulusoy Un'un potansiyel yatırımcılarla görüşmelere başlanması için gizlilik sözleşmeleri imzaladı
    Ulusoy Un , hisse satışı için Pragma'ya verdiği yetki kapsamında potansiye yatırımcı kurum ve kuruluşların listesi ile bu kurum ve kuruluşlarca imzalanan gizlilik sözleşmelerinin şirkete iletildiğini duyurdu.
    Açıklama KAP'a yapıldı. Ulusoy Un'un hisse satışı için Pragma'yı yetkilendirdiği haberi Nisan
    ayı başında açıklanmıştı. 2. Temmuz 2020 de Şirket haberi..internette herkes ulaşabilir habere..

Yani patron diyorki yabancılara acele edin şirket değerleniyor...YTD
    Tahtayı uzun süredir izliyorum.. tahtacı aşağı basamıyor gibi.. çok düşük lotlar alan birden süpürüyor yukarı doğru...satan alan ise sonuçta aynı kurumlar...Birisi gelip yukarı götürebilir o zaman tahtacı hatasının faturasını öder...
    YTD

2. ULUUN anlaşılan SPK haber gelene kadar yine eski hamam eski tas durumunda çoktan 22 tl üzerine atması gerekiyodu fakat iş UN olunca ufak bir üflenmede darmadagın olup savruluyor ..spek kardeş SU katmıyorki donup kalmasın diyor:
    ZIR-DELİ Y.T.D

3.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    ULUUN anlaşılan SPK haber gelene kadar yine eski hamam eski tas durumunda çoktan 22 tl üzerine atması gerekiyodu fakat iş UN olunca ufak bir üflenmede darmadagın olup savruluyor ..spek kardeş SU katmıyorki donup kalmasın diyor:
    spek kardeş fırsatları son haddine kadar kullanmak istiyor..
    ne diyelim :bol şansa ve dökmeler:
    ZIR-DELİ Y.T.D

4. Böyle olmaz ki🤓 Zaman daralıyor...

Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    spek kardeş fırsatları son haddine kadar kullanmak istiyor..
    ne diyelim :bol şansa ve dökmeler:
    Son viraja girdik, bedelsiz onaylanınca olanları göreceğiz.. yanlışlık şurda... Olması gerekenden fazla aşağı çekilmiş kağıt... aç gözlü bir spek resmen 3- 5 lot topluyor... kafa bassa çek yukarı 10 bin 10 bin topla... nasıl olsa ederini sen de biliyorsun bizde😎..

YTD

5. söke un için baglayıcı olmayan teklif 275.625.000tl olarak verilmiş. ihlas holding 220milyon teklif vermişti. bence iyi teklif. umarım satın alma gerçekleşir. çünkü bu satın alma şirketin halen yıllık 1.4milyon ton olan kapasitesini tam iki katına çıkardığı gibi parakende un pazarının da lideri konuma getirmektedir. ayrıca bugün temetü ile ilgili bir açıklama yapmış. anladık temettü yok ancak bedelsiz sermaye arttırımı içinde temettü olarak bedelsiz hisseden bahsetmişlerdi. alamadım ben ne oldu bizim bedelsiz hisselr iptal mi?

6. Bedelsiz SPK onayında

Alıntı Originally Posted by emekli2 Yazıyı Oku
    söke un için baglayıcı olmayan teklif 275.625.000tl olarak verilmiş. ihlas holding 220milyon teklif vermişti. bence iyi teklif. umarım satın alma gerçekleşir. çünkü bu satın alma şirketin halen yıllık 1.4milyon ton olan kapasitesini tam iki katına çıkardığı gibi parakende un pazarının da lideri konuma getirmektedir. ayrıca bugün temetü ile ilgili bir açıklama yapmış. anladık temettü yok ancak bedelsiz sermaye arttırımı içinde temettü olarak bedelsiz hisseden bahsetmişlerdi. alamadım ben ne oldu bizim bedelsiz hisselr iptal mi?
    Bedelsiz hisse SPK onayında neredeyse yayımlanmak üzere.. Onayın son aşamasında...YTD

7. spk da inceleme süresimi var
    Borsada alınacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz

8. neden taban oldu ve bu kadar mal tabandan satıldı alıcı kim spek başkasına mal,mı devrediyor.. yoksa bedelsiz veya söke un ile kötü bir habermi var akşama 18.10 dan sonra kap da haber gelir..birileri bir haberi aldılar ve satış veya devrettiler..?
    elimde 5 hisse var biri tavan digeri taban :
    ZIR-DELİ Y.T.D

Sayfa 228/440 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •