-
Logo hisseyse bunlar nedir. Çöp ya iki gün duramadi bu güzel haberlerle
-

17 mart çarşambanın pastası aşağıda bugün ün takası . y t d
-
Bugün vedalaştım size sanır ve bol kazançlar
-
benim anladığım kim oynuyorsa neredeyse tüm hisselere sahip. cepten cebe aktarıyor sadece. yaklaşık her yukarı hisseyi sürdüğünde 500 bine yakın satıp 1,5 lira aşağısından topluyor. en son citi den aldığı yaklaşık 700 binlik 15,4 maliyetli malları, 16,5 üstünden verdi. tabi citi de duran mallar onun değilse ki ben ona ait olduğunu düşünüyorum. yukarı sürmeden çokta güzel iş çıkartıyor. kimsenin girmesine de izin vermiyor. girenler trade amaçlı girdikleri için soyulup çıkıyorlar. bu hissede hızlı yukarı beklemek şu haliyle zor. gelen ihale haberleri de çok güzel satış için kullanılıyor. her gelen kapta mutlaka yukarı değil aşağı satış için kullanılıyor. izlenimim bu şekilde bu hissede. hayırlısı olsun taşıyanlar için. ileride ne olur bilinmez. biri elinden malları alıp devam etmedikçe döngü bu şekilde. müşteride bulduğuna göre adamın yaptığı strateji doğru ve para kazandırıyor gözüküyor kendisine.
-
https://www.youtube.com/watch?v=va9uC3px_NU
FONET TEKNİK ANALİZİ, 2020 BİLANÇO VE SEKTÖR DĞERLENDİRMESİ, TAKAS FON ANALİZİ, #fonet​ hisse analizi
899 görüntüleme•20 Mar 2021
-
Fonet diye aldik wcNet çıktı
-
-

Dün ünlü net 100 Bin almıştı
Bugün bgc net 100 Bin almış
Ihale sonucu da açıklanmadı. 2 hafta oldu.
Daha önce 7 gün itiraz süresi oluyordu sağlık bakanlığı ihalelerinde. Bu farklı herhalde.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri