Sayfa 418/1009 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468518918 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 3,337 - 3,344 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1. 1 yıl, 6 ay, 3 ay vadeli uzun yatırım yapanlara bir sorum var. Ben de karar veremedim. Ondan soruyorum.

Yabancıların BİST te yüzde 45 gibi (muhtemelen haftaya daha düşük olacak) oranı varken hala çok yoğun bir şekilde bankalarda neden satış yapıyorlar?

Yabancı kurumların bile baz senaryo olarak değil ancak sermaye kontrolünü dile getirmeleri ne anlama geliyor.

Peki, her şey nisandan sonra enflasyonun düşmesi ile faizlerin düşmesi bekleniyor ve her şey eskisi gibi normale dönecekse o halde neden bu ay 200 puanlık artırım yapıldı. Yani CB haklı mıydı?

Bir de durup dururken ABD 10 yıllığı 1.6 nın üstüne çıkınca neden dolar 7.75 e fırladı?

Baz senaryo, 1 yıl için yüzde 19 faiz her olasılıkta devalüasyondan daha mı fazla olur düşüncesi mi?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

2.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    1 yıl, 6 ay, 3 ay vadeli uzun yatırım yapanlara bir sorum var. Ben de karar veremedim. Ondan soruyorum.

Yabancıların BİST te yüzde 45 gibi (muhtemelen haftaya daha düşük olacak) oranı varken hala çok yoğun bir şekilde bankalarda neden satış yapıyorlar?

Yabancı kurumların bile baz senaryo olarak değil ancak sermaye kontrolünü dile getirmeleri ne anlam geliyor.
    Çünkü güven ciddi olarak ve tekraren zedelendi.

3.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    yoncali banka yapmiyor dostlar...
    neyse o demis....
    Mehmet Özhassekisinler ordan.. Zaten işbankasından bile düşük mevduat oranları.. Bir de pazarlık yapmıyormuşmuş..

Yoncalının kapısının önünden bile geçmeyiniz.

Yatırım tavsiyesidir.

Sent from my LM-G710 using Tapatalk

4.  Alıntı Originally Posted by fanatik59 Yazıyı Oku
    Ben 61 yaşında bir şahısım, durup dururken birisi size hakaret etse ve ısrarla devam ettirse siz ne yaparsınız?

Yaptığı suçtur ve bunun bir bedeli vardır.

Aynı şeyi yarın bir başka üyeye yapabilir.
    61 yaşıma geldiğimde densizin birinden hakaret içeren mesaj alırsam "muhtemelen çocuk" diye düşünüp şikayet etmeyeceğimi düşünüyorum.

Yerden göğe kadar haklı olsanızda karşınızdaki bir çocuk. Fiziken değilse bile aklen.

Ülkenin bu halde olmasının en büyük nedenlerinden birinin mahkemelerde yüzlerce savcıyı/yargıcı işinden alıkoyan cb hakaret davaları olduğunu hatırlatıp, piyasalardaki anomalinin psikolojilerimiz üzerindeki negatif etkisini de göz önünde bulundurup arkadaşı şikayet etmemenizi rica edeceğim.

Ricamı dikkate almamak muhakkak hakkınızdır.

5.  Alıntı Originally Posted by rACE Yazıyı Oku
    61 yaşıma geldiğimde densizin birinden hakaret içeren mesaj alırsam "muhtemelen çocuk" diye düşünüp şikayet etmeyeceğimi düşünüyorum.

Yerden göğe kadar haklı olsanızda karşınızdaki bir çocuk. Fiziken değilse bile aklen.

Ülkenin bu halde olmasının en büyük nedenlerinden birinin mahkemelerde yüzlerce savcıyı/yargıcı işinden alıkoyan cb hakaret davaları olduğunu hatırlatıp, piyasalardaki anomalinin psikolojilerimiz üzerindeki negatif etkisini de göz önünde bulundurup arkadaşı şikayet etmemenizi rica edeceğim.

Ricamı dikkate almamak muhakkak hakkınızdır.

sn race.. iyi niyetinizi anlıyorum ancak konunun piyasadaki anomali ile ilgisi yok malesef. bu şahıs 2 yıl önce "durduk yere" bana da sarıp "senin tüm evlatlarını severim" gibi hastalıklı bir mesajı göndermiş biri. bu tipleri toplumdan kolaylıkla ayıklayamasak da en azından buradan ayıklamamız gerekir. bunun için bu foruma emek veren herkesin sert tepkisine ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.

Aranizda didismeyi birakin.basimiz belada.
    Ben bıktım artik.eger faiz dusurulup dolar 10 a giderse dava acacagim.cunku MB kanunu var.ozerkligi ve fiyat istikrari kanunda var.bunu hiçe saymak suctur.
    Varmisiniz dava acmaya beraber.?

7.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Aranizda didismeyi birakin.basimiz belada.
    Ben bıktım artik.eger faiz dusurulup dolar 10 a giderse dava acacagim.cunku MB kanunu var.ozerkligi ve fiyat istikrari kanunda var.bunu hiçe saymak suctur.
    Varmisiniz dava acmaya beraber.?
    Hocam gülmeyi bitireyim dava açmaya geliyorum.

Kimi kime şikayet ediyoruz Allah aşkına?

Ülkede hukuk mu var? Adalet mi var?

Askıda bir anayasa, keyfiyen uygulanan kanunlar..

İstanbul sözleşmesi kalktı bu ülkede 4 gün önce "kadınlarımızı yazılı kanunlarla mı koruyacağız? örf adetlerimiz yeter" denilerek.

İyi geceler.

8.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    sn race.. iyi niyetinizi anlıyorum ancak konunun piyasadaki anomali ile ilgisi yok malesef. bu şahıs 2 yıl önce "durduk yere" bana da sarıp "senin tüm evlatlarını severim" gibi hastalıklı bir mesajı göndermiş biri. bu tipleri toplumdan kolaylıkla ayıklayamasak da en azından buradan ayıklamamız gerekir. bunun için bu foruma emek veren herkesin sert tepkisine ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.
    Geçmişi bilemeyeceğim.

Öyleyse haklısınız.

Ancak ben yine de polisiye tedbirlere karşım.

Atılsın forumdan.

Yeni üye olmak için tck ve/veya cep telefonu gerekiyordu sanırım.

Veya bana sınırsız küfür yetkisi verilsin. Dinsizin hakkından ben geleyim

İyi geceler.

Sayfa 418/1009 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468518918 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •