Sayfa 444/1009 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544944 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 3,545 - 3,552 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1.  Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    hesap kesim ücreti ile ilgili bir kanun çıkmıştı (galiba).. sözü edilen karar acaba özel tek tük açılmış bir dava konusu ile ilgili mi ...
    bugün yarın netleşir...
    Bankaların hesap işletim ücreti almaya başlayabilmesi için TCMB'nin ücretler listesine bu kalemin eklenmesi lazım. Bankalar bu konuda ciddi baskı yapmasına rağmen TCMB bu konuda bugüne kadar herhangi bir adım atmadı. Mahkeme kararı tek başına yeterli değil. Şahsi fikrim, hesap işletim ücreti vatandaş için geri gelmez, bir ihtimal firmalar için geri geliyor olabilir, ama mevcut konjonktürde o da imkansız.

Alıntı Originally Posted by shark Yazıyı Oku
    Nkolay da faizlerin ayın sonuna kadar sabit kalacağı söylendi bana müşteri temsilcisi tarafından.
    Düşürmesin de ay sonuna kadar.

3. Yıllık 100TL hesap ücretine kafayı taktığınız kadar günlük doların %0.50 puanlık artışına da kafayı taksanız?
    Bu arada karşılaştırma amacıyla yazıyorum :
    Günlük TL faizi net : %0.046875
    Günlük USD artışı net : %0.500000

Hayırlı alışverişler...

4.  Alıntı Originally Posted by Emre1976 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bi sorum olucak size, yıllık bağlayıp aylık ödemeli kaç almalıyız ki düz 20 orandan daha iyi olsun, aylık ödemelinin bileşiği olacağı için
    400 gün üzerinden hesaplarsak %20 net oranın bileşiği 21.92.Yıllik bağlayıp aylık ödemeli düşünürsen yine 0 stopajlı 19 orandan aşağı bağlamamak lazım (tabii paranın meblagina göre değişir bu hesap 500 bin tl' nin aylık faizi farklı 1000 bin tl' nin faizi farklı eğer faiz gelirini de tekrar mevduata yapacaksan)

5. En para gene düşürmüş 18,5

6.  Alıntı Originally Posted by Emre1976 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bi sorum olucak size, yıllık bağlayıp aylık ödemeli kaç almalıyız ki düz 20 orandan daha iyi olsun, aylık ödemelinin bileşiği olacağı için
    Böyle bir seçenek hangi bankada var şu an?

7. ekonominin batak da olduğunu pehlivana ve bir kaç piyona bağladılar ?

teflon tava
    vur
    bir o yana
    vur
    bir bu yana
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

8.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Böyle bir seçenek hangi bankada var şu an?
    Halkbankasında olması lazım.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 444/1009 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544944 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •