Artan

187,00 10 18:10
243,20 10 18:10
3,52 10 18:10
112,20 10 18:10
24,86 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

1,23 -10.22 18:10
16.650,00 -10 18:10
50,40 -10 18:10
88,20 -10 18:10
5,22 -10 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

15.239.969.123,70 18:10
9.040.503.149,50 18:10
8.606.593.889,00 18:10
7.631.812.223,41 18:10
7.471.303.136,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7262 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: IHLAS - Ýhlas Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by Oxijen Yazýyý Oku
    Bu laflar senin gibi kültürlü birine hiç yakýþýyor mu ws. Yazdýðýmý iyi oku ben ihlasa da giydiriyorum. Bi merkürüm dedim diye niye bu kadar küplere bindin, Merkür ne yaptý sana. Yani onunla da bir iki laf edemiyecek miyiz. Husa kulak ver diyorsun da sen kulak verdin mi?. Sat kurtul diyor daha ne bekliyorsun buralarda oyalanýyorsun. Yoksa sen de mi tokmaklanmaktan zevk mi alýyorsun.
    Peki senin gibi uyanýk açýk göz birinin o bahsettiðin pazarlamacý þahsýn kim olduðuna dair bir araþtýrmasý oldumu ki her gördüðüne hoþgeldin ne kadar iyisin aðabey yüzünde çiçekler açýyor nurlar viran oldu akýyor ne olacak bizim halimiz diyorsun..Ýhlaslarýn ve patronlarýnýn hali ortada sürekli yatýrýmcýsýna kaybettiriyor bu suça dolaylý olarak mercury pazarlamacýsý ortak ortak oldu onlar kazandý biz kaybettik hala mercurry imdaattt diyorsun gelde kýzma kardþim dahi olsa kýzarým arkadaþ ayrýca tokmaklanmaktan zevk alýnýp alýnmadýðýný senin tecrübelerin daha iyi açýklayacaðý kanaatindeyim hele bir anlatta dinleyelim baþýndan geçen talihsiz olaylarýn

burada grubu elestirenleri tehdit ediyordu
    tuzel kisilik mis

Alýntý Originally Posted by Hus911 Yazýyý Oku
    burada grubu elestirenleri tehdit ediyordu
    tuzel kisilik mis
    Yahu þu forumda arada bir merkür, çatýrçutur gibi renkli simalar çýkýyor biraz ortamý þenlendiriyordu onu da engelliyorsunuz. Hep seni dinlemekten gýna geldi hus.
    Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.

Alýntý Originally Posted by wise stockbroker Yazýyý Oku
    Peki senin gibi uyanýk açýk göz birinin o bahsettiðin pazarlamacý þahsýn kim olduðuna dair bir araþtýrmasý oldumu ki her gördüðüne hoþgeldin ne kadar iyisin aðabey yüzünde çiçekler açýyor nurlar viran oldu akýyor ne olacak bizim halimiz diyorsun..Ýhlaslarýn ve patronlarýnýn hali ortada sürekli yatýrýmcýsýna kaybettiriyor bu suça dolaylý olarak mercury pazarlamacýsý ortak ortak oldu onlar kazandý biz kaybettik hala mercurry imdaattt diyorsun gelde kýzma kardþim dahi olsa kýzarým arkadaþ ayrýca tokmaklanmaktan zevk alýnýp alýnmadýðýný senin tecrübelerin daha iyi açýklayacaðý kanaatindeyim hele bir anlatta dinleyelim baþýndan geçen talihsiz olaylarýn
    Yahu ws sen þimdi bu pazarlamacý diye bahsettiðin adamýn lafýna göre mi hareket ediyorsun ya da edeceksin. Borsa kapasitenin bunun biraz daha üzerinde olduðuna inanýyorum, boþ adam deðilsin çünkü. Ha baþkalarý için üzülüyorsan o baþka. O zaman haklýsýn bak.
    Þunun þurasýnda iki muhabbet ediyoruz onun da içine etme Allasen.. Yoksa seni husun öteki yüzü olarak düþüneceðim?
    Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.

5.  Alýntý Originally Posted by Oxijen Yazýyý Oku
    Yahu ws sen þimdi bu pazarlamacý diye bahsettiðin adamýn lafýna göre mi hareket ediyorsun ya da edeceksin. Borsa kapasitenin bunun biraz daha üzerinde olduðuna inanýyorum, boþ adam deðilsin çünkü. Ha baþkalarý için üzülüyorsan o baþka. O zaman haklýsýn bak.
    Þunun þurasýnda iki muhabbet ediyoruz onun da içine etme Allasen.. Yoksa seni husun öteki yüzü olarak düþüneceðim?
    Bak oksijen'm mübalaða etmiyorum burada Siren kardeþimi ve seni severim inanki yani seni eleþtiriyorum diye sevmediðim kin güttüðüm anlamýna gelmez dedim ya kardeþim dahi olsan sýrf düzenbazý buraya davet ettiðin için yine kýzardým sana ama neyse büyütmeyelim evet haklýsýn söylememeliydim o nahoþ kelimeyi sonra gerçekten üzüldüm çünkü biliyorumki kötü niyetli bir arkadaþ deðilsin fena tuzaða düþtüm kendi sýnýrlý bütçeme göre yüklü kayýplarda fenalardayým o yüzden mücait'e ve þirketlerine övgüler yaðdýrýldýmý celalleniyorum birden..Bak bu gün Siren'm de küs oldu bana benim günümde de bir cacýk olmadý ihlaslar doðrusu mahcubum..

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •