Sayfa 446/607 İlkİlk ... 346396436444445446447448456496546 ... SonSon
Arama sonucu : 4850 madde; 3,561 - 3,568 arası.

Konu: JANTS - Jantsa Jant Sanayi

1. Yarın 582 üzerimi 554 altımı kapayacak 554 aşagı olursa izlenmeli iki rakam arasında kalması ve kapanışlar olumsuz olmaz

2. Yazıyoruz faydalanan olsun diye de buraları takip eden yok herhalde kendimiz çalıp kendimiz oynuyorsak yazmaya ugraşmıyalım

3. Yazın, yazın, mutlaka bir okuyan olur..

Alıntı Originally Posted by Nedensiz Yazıyı Oku
    Yazıyoruz faydalanan olsun diye de buraları takip eden yok herhalde kendimiz çalıp kendimiz oynuyorsak yazmaya ugraşmıyalım
    Yazacak bır sey yok ortak.Nısan ayının popiler hıssesı olacak.YTD

5.  Alıntı Originally Posted by tumer1962 Yazıyı Oku
    Artık bu tip şirketlerde ne f/k ne pp/dd önemli,bir ölçüde değil,hikayesi olan,karlılığı devamlı artan,argeye önem veren döviz borcu olmayan hatta fazlası olan,her zaman devlet tarafından desteklenen sektörde olan temeli sağlam şirketlerde bu değerler yanıltıcı ,daha doğrusu buna bakarak yatırım yapmak yanıltıcı

6.  Alıntı Originally Posted by fenerLEE Yazıyı Oku
    Yazacak bır sey yok ortak.Nısan ayının popiler hıssesı olacak.YTD
    Niye nisan ayının mesela? Bedelsiz beklentisi ise o bir muamma,365 günün bir gecesi açıklanabilir,temettü içinse temettü yok gibi bir oran zaten.

7.  Alıntı Originally Posted by serden Yazıyı Oku
    Niye nisan ayının mesela? Bedelsiz beklentisi ise o bir muamma,365 günün bir gecesi açıklanabilir,temettü içinse temettü yok gibi bir oran zaten.
    Bana sorulmadı izninizle cevap yazmak istedim blanco beklentisi kurul toplatısı veya eksra bir kap beklentisi olabilir teknik olarakta zaten güzel cuma günü farkettiyseniz 550 lerden 570 lere atak yaptı neden yaptı böyle birşeyi çünkü haftalıkta grafik bozulmasın diye üstte iki rakam yazmıştım baktınız mı hisse nasıl hareket etti yani mesela 548 altı haftalık kapanış yapsa idi işler hiç iyi olmazdı yada vade uzardı

Sayfa 446/607 İlkİlk ... 346396436444445446447448456496546 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •