Originally Posted by Webster Naturel bugun sonmus ya Neden soylemediniz Bence girmemeniz hayirli olur gibi. Ben de bu arz ı es geçtim. Oransal olduğu için birşey vermiyorlar üstad.Daha bir kaç sebebim var.
Originally Posted by myfinans O bir efsanedir. Torvill & Dean-Bolero gibi. https://www.youtube.com/watch?v=Til6Pv3NgCI Artık o seviyede değil sporcular. efsanevi.. o partnerinin yerinde hayal ettim kendimi üstad
Originally Posted by Webster Lan su esit dahilim arzlari biriniz toplasin suraya kaciracagiz Aynem üstad listedeki yeni arzlara odaklanalim ve organize olalim.
Originally Posted by Webster Naturel bugun sonmus ya Neden soylemediniz boşver üstad oransaldı zaten
üstadlar size bir şey soracağım biz neden geçen hafta cuma günü bu durum oluşunca btc alıp da dolar üzerinden kazanç hedeflemedik??
Originally Posted by Fuat Soylu üstadlar size bir şey soracağım biz neden geçen hafta cuma günü bu durum oluşunca btc alıp da dolar üzerinden kazanç hedeflemedik?? Tek güvendiğim binance Ondanda almak için elli çeşit hesap açmak lazım. O yüzden.
Originally Posted by Blueberry Borsada son 1 yıldaki en ciddi düşüşü yapmışız. Ona rağmen düşmeye devam ediyor. Umarım ayı piyasasına girmemişizdir. Benim tahminim yabancı zirveden doları satıp tekrar borsaya girecek. Yavru ayı pençeliyor, anası gelecek mi acaba SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by Fuat Soylu üstadlar size bir şey soracağım biz neden geçen hafta cuma günü bu durum oluşunca btc alıp da dolar üzerinden kazanç hedeflemedik?? Bir o kalmisti fuatim
Forum Rules
Yer İmleri