Yarın 582 üzerimi 554 altımı kapayacak 554 aşagı olursa izlenmeli iki rakam arasında kalması ve kapanışlar olumsuz olmaz
Yarın 582 üzerimi 554 altımı kapayacak 554 aşagı olursa izlenmeli iki rakam arasında kalması ve kapanışlar olumsuz olmaz
Yazıyoruz faydalanan olsun diye de buraları takip eden yok herhalde kendimiz çalıp kendimiz oynuyorsak yazmaya ugraşmıyalım
Yazın, yazın, mutlaka bir okuyan olur..
Artık bu tip şirketlerde ne f/k ne pp/dd önemli,bir ölçüde değil,hikayesi olan,karlılığı devamlı artan,argeye önem veren döviz borcu olmayan hatta fazlası olan,her zaman devlet tarafından desteklenen sektörde olan temeli sağlam şirketlerde bu değerler yanıltıcı ,daha doğrusu buna bakarak yatırım yapmak yanıltıcı
Bana sorulmadı izninizle cevap yazmak istedim blanco beklentisi kurul toplatısı veya eksra bir kap beklentisi olabilir teknik olarakta zaten güzel cuma günü farkettiyseniz 550 lerden 570 lere atak yaptı neden yaptı böyle birşeyi çünkü haftalıkta grafik bozulmasın diye üstte iki rakam yazmıştım baktınız mı hisse nasıl hareket etti yani mesela 548 altı haftalık kapanış yapsa idi işler hiç iyi olmazdı yada vade uzardı
Yer İmleri