Sayfa 129/1002 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229629 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,025 - 1,032 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Mecburiyetten işe gittim. Ne coranası? İstanbul dan gitmiş.
    Her şey kabulde, adam ve kadın yürümeye yeni başlamış çocuk ve bebek arabası ile dolaşıyordu. Gerisi boş

Aşı programında yeni gruba geçiyoruz. Aşısı sisteme tanımlanmış olan vatandaşlarımız 60 yaş üzeri vatandaşlarımız eşleri ile birlikte randevu alarak aşılarını olabilecekler. Ayrıca bazı risk grupları da programa dahil edildi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Bakan Koca : Risk grubunda olan morbid obez, malign tümörü olan kanser ve diyaliz hastaları, Down sendromu olan vatandaşlarımız ve immuno supresif tedavi alanlar öncelikli aşı olmak için sisteme tanımlandı. En kısa sürede en çok riskli vatandaşımızı korumak istiyoruz.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bakan Koca : Risk grubunda olan morbid obez, malign tümörü olan kanser ve diyaliz hastaları, Down sendromu olan vatandaşlarımız ve immuno supresif tedavi alanlar öncelikli aşı olmak için sisteme tanımlandı. En kısa sürede en çok riskli vatandaşımızı korumak istiyoruz.
    İNDİ sistem kayıtları 2015 de başlıyor.
    Sene 97 ilik verdim
    peşine gastrit, zona daha hatırlamadıklarım.

sene 2000 garip bir iltihap, peşine 3 fistül amelyatı. Yapılan yanlış iğne, bir sene Siyatik tedavisi pesine emboli atma ve felç, peşine polip gırtlak kanseri .Radyoterapi. Sistemde hiç biri yok.
    Ben ay da 20 k üzeri vergi ödüyorum.
    AMK sizin aşınızın. Kusura bakmayın sinirlendim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Neyse saat 20.00 milli maçımız var. TRT1 veriyor, yenersek sinirim geçer.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,456
     Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Mecburiyetten işe gittim. Ne coranası? İstanbul dan gitmiş.
    Her şey kabulde, adam ve kadın yürümeye yeni başlamış çocuk ve bebek arabası ile dolaşıyordu. Gerisi boş
    ramazan bayramını unutun bu kadar cahil dışarda gezerken!hadi bizim işimiz var da çıkıyoruz millet gtnü almış dışarıda gezdirşyor yazık çok yazık sevgili nikrece!
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,456
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    öğretmenlere ne olacak okullardan haberler geliyor garibim öğretmenler perişan
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Lüks araçta uyuşturucu kullandığı iddia edilen eski AK Parti Genel Merkez personeli Kürşat Ayvatoğlu, serbest bırakıldı.

Sayfa 129/1002 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229629 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •