Originally Posted by gia ))) buna sesli güldüm harbiden Herkes gizemi seviyor değil mi emmi SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. ))) SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eurobond fon getirileri yarın nasıl olur arkadaşlar?
Originally Posted by Webster Ustadim tcd satip almayi dusunuyorum siz ne diyorsunuz Dolar salale olacak yarin dolar sanırım düşmeyecek
Originally Posted by regal1 dolar sanırım düşmeyecek Dolar dusecek dusmek zorunda Bidon kafayla reis el sikisti
Originally Posted by trust06 Üstat hoş geldin selamlar [emoji868] iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Selamlar üstadım hoşbuldum
Originally Posted by admustafa Selamlar üstadım hoşbuldum Ustadim hosgeldiniz 😀😀😀
Originally Posted by Mykskstar Eurobond fon getirileri yarın nasıl olur arkadaşlar? Dolar duserse duser. Ne dusunuyorsunuz?
Originally Posted by Tasarrufcu Üstadlar, akportföyün aft fonu ile ilgili ne düşünüyorsunuz ? Bayadır küçük küçük biriktiriyorum. Sizce 5 yıllık bir periyot için bu şekilde bu fonu biriktirmek mantıklı mı ? Mantiklidir Aft nasdak ve dolar uzerine kuruludur Uzun vadede mantikldir
Forum Rules
Yer İmleri