Originally Posted by Magician Fıstıkçıya kimse inanmadı Webster üstad. Naci kimdi de piyasa ona inaniyordu Piyonlari gecelim emmi Şah ne diyor napiyor ona bakalim
Günaydın oba! Günaydın oynak beyim. Dolaresi düşürememişsin daha? 8'in altına kırmamış. Tak şu çelmeyi artık
Originally Posted by Foçabeyi Günaydın oba! Günaydın oynak beyim. Dolaresi düşürememişsin daha? 8'in altına kırmamış. Tak şu çelmeyi artık Odabasi itnedeki alannsatan kim
Originally Posted by Webster Gazli gol neydiki hic hatirlamiyorum muhabbeti ustadim 😀 Bizim sifre dinc lastigi olsun üstadım şifre konusunda sıkıntı yok. çarpraz sorudan evet hayıra kadar zengin bir kütüpanemiz var.
Originally Posted by Webster Naci kimdi de piyasa ona inaniyordu Piyonlari gecelim emmi Şah ne diyor napiyor ona bakalim Alıntı Originally Posted by Magician Yazıyı Oku Fıstıkçıya kimse inanmadı Webster üstad. şah kaleyi istiyor keser sapı
Originally Posted by regal1 üstadım şifre konusunda sıkıntı yok. çarpraz sorudan evet hayıra kadar zengin bir kütüpanemiz var. Eyv ustadim
Originally Posted by Webster Odabasi itnedeki alannsatan kim Alanlar Vakıf - 1207 Yapı kredi - 900 TEB - 800 Satanlar A1 - 1750 Osmanlı - 850 QNB - 300 GEDIK - 215
Originally Posted by regal1 şah kaleyi istiyor keser sapı Şah mat cekmeden bitirse bari Eski turp kafa iyiydi ya Bu bela oldu basimiza
Forum Rules
Yer İmleri