Sayfa 531/602 İlkİlk ... 31431481521529530531532533541581 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 4,241 - 4,248 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Dolar alanlar zengin oldu . Ülkemin uyanık kesimi dolara yatırım yaptı köşeyi döndü. Dolar dolar sen neymiş sin be abi ....
    zengin olmadı hocam

parasını biz tlye güvenenden daha çok korudu sadece..

onlar da kayıpta

gelecek olan zamlar dolar daki artıştan yüksek oluyor. ama ne hikmetse dolar düşünce zamlar geri alınmıyor.

fx'te kaldıraçlı yüklü giren dışında parasını artırabilen yok bu ortamda.

2. *Kavcıoğlu: Faiz TÜFE'nin üstünde kalacak

3. 26 nın altında biraz daha ALGYO ve 5.10 dan OZKGY topladık.Hayırlısı diyelim.YTD.

Hadi bakalım inşallah bugun son gordugumuz kırmızı olur.

4. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbulun yapım çalışmalarına kısa süre içerisinde başlamayı hedefliyoruz.
    Son düzenleme : esma; 30-03-2021 saat: 16:24.

5.  Alıntı Originally Posted by rACE Yazıyı Oku
    zengin olmadı hocam

parasını biz tlye güvenenden daha çok korudu sadece..

onlar da kayıpta

gelecek olan zamlar dolar daki artıştan yüksek oluyor. ama ne hikmetse dolar düşünce zamlar geri alınmıyor.

fx'te kaldıraçlı yüklü giren dışında parasını artırabilen yok bu ortamda.
    Aynen. Bende zaten kinayeli bir şekilde yazdim. En fazla parasını korumuş olur . Forekste Kaldiracli arbitraj yapan kazanır. Biz TÜRK şirketlerine güveneceğiz. Başka seçeneğimiz yok . Borsa iyimserlerle , kötümserlerin birleştiği bir pota . Ucuzken alan daha fazla kazanır. Hemde doların çok üstünde. Hayırlısı diyelim ...

6.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Esma hocam gıdalar iyi duruyor . Yatırımcıların gözbebeği penguen gıda ve fiyatı çok ucuz okullu kardeşlerin Turgutlu konserve AS (tukas) hareket edecek gibi . Fiyatlar çok ucuz ...
    Dün yazdım ramazan öncesi bir beklenti oluşabilir diye.TUKAS 7.76 üzerinde kalmalı ve 8.35 üzerinde hızlanabilir.
    PENGD 4.10 üzerinde kalmalı ve 4.40 üzeri hızlanabilir. YTD.

7. Dolar istediği kadar yükselsin... Orta-Uzun vade için özellikle uzun vade için borsanın en iyi seçim olduğunu düşünüyorum. Çok kıymetli olup fiyatları dolar bazında 1/10 a kadar gerilemiş kağıtlar var. Her ne olursa olsun Uzun vade için borsada bazı kağıtların yüksek potansiyeli var. Kripto paralar dahil o kağıtlar kadar getirisi olma ihtimali olan başka bir şey göremiyorum. Yeter ki doğru yerlerden almayı başaralım. YTD...

8.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Dün yazdım ramazan öncesi bir beklenti oluşabilir diye.TUKAS 7.76 üzerinde kalmalı ve 8.35 üzerinde hızlanabilir.
    PENGD 4.10 üzerinde kalmalı ve 4.40 üzeri hızlanabilir. YTD.
    Bunlar dünya standartlarında üretim yapıyor. Türk gıda şirketleri bu yönde dünyanın en iyi üretim yapan şirketleri. Ucuz ve kaliteli tüm ürünlerin illaki müşterisi olacak ve para kazanacak şirketler. Zararda olmama rağmen ilave ye devam ...

Sayfa 531/602 İlkİlk ... 31431481521529530531532533541581 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •