Originally Posted by
ayhan53
alicemal 3 gün önce idi sanırım viop topiğine bir kağıt yazdım adı jants fiyatı cuma 502 kapattı geçen haftta 540 larda iken küçük bir anadolu ilinden bir esnaf arkadaşı aradı (bacanağı imiş) dediki jants a giriyoruz kağıt 1.000 tl olacak kağıdı açtım baktım geçen sene bu zamnlar 60 tl imiş topu topu arabalara jant üreten bir firma toplasan edi budu neki
arkadaş az bişe sende al dedi yok ya alırmıyım dedim arkadaş 55.000 tl lik idi galiba aldıkağıt geçen hafta 480 lere düştü iyiki almamışım dedim ama 2 gündür tavan gidiyor bugün 607 arkadaş sattımı satmadımı düşüyor diye bilmem satmadıysa 1 haftada %10 cepte
sistem söyle çalışıyor
istanbuldan yada yurt dışından bbirileri paralı kişilerle ortak çalışıyorlar. 1 kağıt söylüyorlar bazan 2-3 kağıtta söylüyorlar ( bu grup daha önce de jants ta lüks Alkim tumosan gii kağıtlardada işlem yapmışlar) kağıt gidince belli günlerde ortaklarına tek tek şu fiyattan satın diyorlar kardan %10 veriyorsun. soru sormak yok pazarlık yok. 3 milyon koymuşlar 4 milyon kazanmışilar para hesaplarına geçtiği gün 400.000 i havale etmişler bu dediğim kişiler anadoluda kıytırıktan bi ilde orta üstü esnaf adamlar ticaretten iyi kazanıyorlar ama borsadan süper kazanıyorlar. primide ödüyorlar
ha bi gün ellerinde patlar mı izlemeye devam edeceğim
Yer İmleri