Originally Posted by
alicemal
Kimi yazsam 3 gün yaşamıyor. Bi tek siyasetçiler dirençli çıktı.
Süper delikanlı fatih altaylı ya mail attım, eleştirilerim çok koymuş, önce gazete köşesinde 2 saçma sapan cevap yazdı ardından "Artık okur maillerini okumayı bıraktım" dedi.
şişe cam genel müdürünü eleştirdim, işi bırakmış. TR de o kadar muhasebe yazılım paketi varken ve yazılım konusunda ülkemiz çok iyi iken, üstelik bu doviz kıtlığında kalkıp Alman SAP firmasından şişecam adına yazılım paketi satın almış, bunuda ballandıra ballandıra anlatıyordu. SAP ise bir büyük kamu kurumu yöneticisine rüşvet vererek SAP paketini sattığı biliniyordu. Adamlarda rüşvetle SAP satma alışkanlığı var belliki. Müdürün CV sine baksan, "yaw gel bizim aileyide sen yönet" dersin. O kadar yüksek okumuş, kalkıyor SAP dan yazılım alıyor. Örnek neydi, "okumak cehaleti alır eşeklik baki kalır."
SAP yüzünden dehlememişlerdir. SAP alması sadece adamın kafasının yapısını göstermesi, kapasitesini göstermesi açısından bir göstergedir. Bu kapasitede bir adamın mutlaka başka bir sürü eleştirel işi olmuştur öyle dehlemişlerdir.
Yer İmleri