Sayfa 618/1000 İlkİlk ... 118518568608616617618619620628668718 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 4,937 - 4,944 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Yıl 1978 , yatılı okulda gece 02 de uyuyoruz. Yaklaşık 150 öğrenci , silah sesleriyle uykudan hopladık. Kimisi yatakların altına saklanmaya çalışıyor kimisi ağlıyor. '' Kimse yatakhanelerden çıkmasın, olduğunuz yerde kalın '' diye tanıdık bir ses bağırıyor. 15 dk. sonra polis geldi. Sivil polisler bizi koridora topladı bazı sorular soruyor. Hiç bir şey görmediğimizden sonuç tırt. Ertesi gün ülkü ocaklarında seminer adıyla yapılan toplantıda ( gitmeyeni sandalye ayağıyla döverlerdi ) '' Halen ülkücü yapamadığımız 15 solcu öğrenciyi sürgün ettirmek için okul başkanının planıydı. Korkmanıza gerek yok. Dışardan hasan abi camlara ateş etti. Ama konuşmayın. Haftaya kalan solcuları sürgün edecekler. '' dediler.

Bunları en iyi yaşayanlar tanır. O nedenle boş beleş işler. Memlekete dair derdi olmayanlar elbet, esip gürleyerek hayatını idame ettirirler.
    Bunun benzeri saldirilari en gec 2 haftada bir yasardik.

Polis panzeri esliginde geldikleri de olurdu.

Findikzade'de Kocaeli Ogrenci Yurdunda kalirken. 80 oncesi.

60 yasimi gectim, bunlara olan nefretim hala gecmedi.

12 Eylul 80'den sonra, bunlar ulkucu mafya adiyla, cek senet tahsilatina giristiler.

Cogu katildir.

Bakalim bu AYM'ye ne yapacaklar, bakarsin Mahkemenin onunde bakler, sabah bi posta, aksam bi posta dayaktan gecirirler.

Semih gibi birini vekil secersen, daha cok gorecegin gun var demektir.

2.  Alıntı Originally Posted by bty06 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar birşey sormak istiyorum.Dolar al sat'ı nereden yapıyorsunuz?Makas aralığı en düşük banka/kurum hangisi?
    Şu sıralar bilmiyorum ancak bir ay evvel Kuveyt-Türk tü..

39 bin yeni vaka, ve 300 bin aktif vaka ile devam ediyoruz.
    Aşılama yapılmasına rağmen bu hastalık neden bu kadar hızlı artıyor ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

4. Leblebicilere sormak lazım !!!!
     Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

5.  Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Leblebicilere sormak lazım !!!!
    .
    Tek vücut olunmuş..

6.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    TCMB’nin ‘en geniş para arzı’nda artış sürüyor

TCMB: Geniş para arzı M3, Şubat 2021 döneminde yıllık %28,2 büyüdü

https://www.finansgundem.com/haber/t...uruyor/1560192

Bu başlıklarda çoğu insanın hayretle karşıladığı olaylar, gerçekte yaşanan olaylardır. hani ; çok okuyan mı çok gezen mi diye söylerler ya , kendi görüşüm çok gezendir. 50 sinden sonra çok gezmeye başladım ve 50 yılda görmediklerimi 5 yılda gördüm.

2015 yılında Seferihisar da müstakil evimi satarak geçici oturmak ( 1 yıl ) sonra da kiraya vermek için yeni bir apartman dairesi aldım. 4 katlı 3 bloktan oluşan sitede yönetimi oluşturdum ve arsa sahipleriyle müteahhit arasındaki sorunları çözdüm. Arsa sahibine ait boş daireler doldukça ( sadece kirayla geçinen toprak sahipleri para için önüne gelene kiraladı ) escord kızlar, uyuşturucu satıcıları yerleşti. Kimse kimseyi tanımıyor. Toplantıları organize eden ve her dairedeki sorunları toparlayarak müteahhitle muhatap olan ben olduğumdan hepsinin kimlik bilgileri - telefonları oluştu.

Benim üst katta her gece olağanüstü hareketler olmaya, lüks araçların biri gidip biri gelmeye başladı. Sitede 2 polis arkadaşın dairesi vardı ve kendileri oturuyordu. benim apartmandaki Konyalı polise '' Bu Rojin denen kız garip yalnız yaşıyor diyordunuz, biz de evlerden mobilya, tencere vb. yardım yapıyorduk. Bu nasıl yalnızlık, girenin çıkanın çetelesini tutamaz olduk. Bak şu listede 20 plaka yazdım. Bir sorgula bunlar kim. Bu kız resmen fuhuş yapıyor. Sabaha kadar canlı canlı nağmelere şahitiz '' dedim. Abi bunların arkası sağlamdır. Hiç bulaşma dedi. Bu konuşmadan 1 hafta sonra kızı gece 3 te bıçakladılar, bağlık gürültü kaçtı gittiler. Duramadım polis çağırdım. Hastanede polise '' kendim yaptım, kimseden şikayetçi değilim '' demiş. Sonra baktım ki benim komşu polis dahil bir kaç görevliylen yeyip içiyor geziyor. Yani sonuçta kadı meselesi.

7.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku

65 yaş üstünün aşı olduğunu varsayarsak her gün ölen ortalama150 kişi hangi yaş gurubuna ait ? hep bu virusün 65 yaş üstünde ölüm oranı yüksek dendi peki o zaman ölü sayısının azalması gerekmezmiydi ? ölenlerin yaş skalasını görebilsek yorumlayabilirdik

8.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bunun benzeri saldirilari en gec 2 haftada bir yasardik.

Polis panzeri esliginde geldikleri de olurdu.

Findikzade'de Kocaeli Ogrenci Yurdunda kalirken. 80 oncesi.

60 yasimi gectim, bunlara olan nefretim hala gecmedi.

12 Eylul 80'den sonra, bunlar ulkucu mafya adiyla, cek senet tahsilatina giristiler.

Cogu katildir.

Bakalim bu AYM'ye ne yapacaklar, bakarsin Mahkemenin onunde bakler, sabah bi posta, aksam bi posta dayaktan gecirirler.

Semih gibi birini vekil secersen, daha cok gorecegin gun var demektir.
    siz girişimci olsanız sermayeniz olsa böyle bir ülkeye yatırım yapamısınız kanun tanımam insan hakkı tanımam haram nedir bilmem diyenlerin ülkesinde hiç bir bitki yetişmez bunlar kendilerine türk milliyetçisiyiz diyorlar mustafa kemal ATATÜRK ün heykelleri kırılıp yerlerde sürüklenirken ormanlara atılırken şahsına ve yakınlarına küfredilirken bunlar nerdeydi niye sokaklara dökülmediler türk tarihini türküz diyorlar arap ağzı yapıyorlar arap ağzıyla konuşuyorlar hdp nin kapatmasında niye bu kadar acele ediyorlar milleti silivriye doldurup 2 yıl mahkemeye çıkarmayan bu siyasal islamcılar değilmiydi hdp yi savunmak gibi bir amacımız olamaz elbette pkk çakalları cezasını çekmeli temizlenmeli istanbul seçimlerinde gidip yardım isteyenlerde bunlar değilmiydi bizmi yanlış biliyoruz ben türkiyenin çok ağır bir ekonomik kriz yaşamasını istiyorum sokağın zihni hafıası bunun acısını çok ağır yaşamalıki bir daha bu siyasal islamcıları başımıza bela edip ülkemizin ekonomisini çökertmesinler

Sayfa 618/1000 İlkİlk ... 118518568608616617618619620628668718 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •