Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
TCMB’nin ‘en geniş para arzı’nda artış sürüyor

TCMB: Geniş para arzı M3, Şubat 2021 döneminde yıllık %28,2 büyüdü

https://www.finansgundem.com/haber/t...uruyor/1560192

Bu başlıklarda çoğu insanın hayretle karşıladığı olaylar, gerçekte yaşanan olaylardır. hani ; çok okuyan mı çok gezen mi diye söylerler ya , kendi görüşüm çok gezendir. 50 sinden sonra çok gezmeye başladım ve 50 yılda görmediklerimi 5 yılda gördüm.

2015 yılında Seferihisar da müstakil evimi satarak geçici oturmak ( 1 yıl ) sonra da kiraya vermek için yeni bir apartman dairesi aldım. 4 katlı 3 bloktan oluşan sitede yönetimi oluşturdum ve arsa sahipleriyle müteahhit arasındaki sorunları çözdüm. Arsa sahibine ait boş daireler doldukça ( sadece kirayla geçinen toprak sahipleri para için önüne gelene kiraladı ) escord kızlar, uyuşturucu satıcıları yerleşti. Kimse kimseyi tanımıyor. Toplantıları organize eden ve her dairedeki sorunları toparlayarak müteahhitle muhatap olan ben olduğumdan hepsinin kimlik bilgileri - telefonları oluştu.

Benim üst katta her gece olağanüstü hareketler olmaya, lüks araçların biri gidip biri gelmeye başladı. Sitede 2 polis arkadaşın dairesi vardı ve kendileri oturuyordu. benim apartmandaki Konyalı polise '' Bu Rojin denen kız garip yalnız yaşıyor diyordunuz, biz de evlerden mobilya, tencere vb. yardım yapıyorduk. Bu nasıl yalnızlık, girenin çıkanın çetelesini tutamaz olduk. Bak şu listede 20 plaka yazdım. Bir sorgula bunlar kim. Bu kız resmen fuhuş yapıyor. Sabaha kadar canlı canlı nağmelere şahitiz '' dedim. Abi bunların arkası sağlamdır. Hiç bulaşma dedi. Bu konuşmadan 1 hafta sonra kızı gece 3 te bıçakladılar, bağlık gürültü kaçtı gittiler. Duramadım polis çağırdım. Hastanede polise '' kendim yaptım, kimseden şikayetçi değilim '' demiş. Sonra baktım ki benim komşu polis dahil bir kaç görevliylen yeyip içiyor geziyor. Yani sonuçta kadı meselesi.