Alıntı Originally Posted by blackman Yazıyı Oku
siz girişimci olsanız sermayeniz olsa böyle bir ülkeye yatırım yapamısınız kanun tanımam insan hakkı tanımam haram nedir bilmem diyenlerin ülkesinde hiç bir bitki yetişmez bunlar kendilerine türk milliyetçisiyiz diyorlar mustafa kemal ATATÜRK ün heykelleri kırılıp yerlerde sürüklenirken ormanlara atılırken şahsına ve yakınlarına küfredilirken bunlar nerdeydi niye sokaklara dökülmediler türk tarihini türküz diyorlar arap ağzı yapıyorlar arap ağzıyla konuşuyorlar hdp nin kapatmasında niye bu kadar acele ediyorlar milleti silivriye doldurup 2 yıl mahkemeye çıkarmayan bu siyasal islamcılar değilmiydi hdp yi savunmak gibi bir amacımız olamaz elbette pkk çakalları cezasını çekmeli temizlenmeli istanbul seçimlerinde gidip yardım isteyenlerde bunlar değilmiydi bizmi yanlış biliyoruz ben türkiyenin çok ağır bir ekonomik kriz yaşamasını istiyorum sokağın zihni hafıası bunun acısını çok ağır yaşamalıki bir daha bu siyasal islamcıları başımıza bela edip ülkemizin ekonomisini çökertmesinler
Cumartesi Annelerini izinsiz gosteri yurusu yapmaktan tutukladilar.

Evladi ya da esini kaybetmis, anneler.

Ya hic yoksa evladimin mezarini gosterin diyen acili annelere.

Oysaki anayasal hak gosteri yurusu yapmak.

Ya dur demeye kalmadi, Bohcali cikti AYM bir numarali hedeftir dedi, iyimi.

AYM, HDP'nin kapatma davasini, Yargitay Bas Savciligina iade etti.

Siz simdi sanirsiniz ki, bu dava gorulmeyecek, hayir, usul hatasidir o, yani dosyada su eksik bu eksik filan, yani esastan red gibi bir karar degil bu iade.

O yuzden, artik bu saatten sonra, Anayasal hak'tir sozunu de unutacagiz.