Sayfa 357/602 İlkİlk ... 257307347355356357358359367407457 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 2,849 - 2,856 arası.

Konu: AKSEN - Aksa Enerji Üretim A.Ş.

1. En güzeli de 100 küsür mn dolar kredi çekecegimiz bir yilda yine de döviz açıgımızın olmayacak olması . Ama dogalgaza da zam gelecektir buyuk ihtimal. Artik Antalya için de yeni planlar yapilir umarim..

Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    "Adamın ahmağı malını gereksiz övermiş, daha ahmağı da başkasının malını yalan yere yerip kendi malını övermiş"

Alıntı Originally Posted by neva91 Yazıyı Oku
    En güzeli de 100 küsür mn dolar kredi çekecegimiz bir yilda yine de döviz açıgımızın olmayacak olması . Ama dogalgaza da zam gelecektir buyuk ihtimal. Artik Antalya için de yeni planlar yapilir umarim..

Antalya’ya da yer bulur bunlar😂

Alıntı Originally Posted by neva91 Yazıyı Oku
    Hocam aksam kap yolladilar bedelsiz vermeyeceğiz diye..

o yüzden sürpriz diyorum ya..Neyse bedelsiz yok diyelim.

4.  Alıntı Originally Posted by 4N1K1H Yazıyı Oku
    o yüzden sürpriz diyorum ya..Neyse bedelsiz yok diyelim.
    Özel mesaj kurunuza bakiniz

5. Hani artacak satış rakamları falan derken bu şirket geçen sene bu zamanlar 2.5-3 lira civarındaydı.
     Alıntı Originally Posted by 4N1K1H Yazıyı Oku
    31 Mart 2020 dolar kuru 6,56

yani geçen senenin aynı dönemine göre kabaca %25 gelir artışı olacak. Irak falan, kapasite artışı olmadan.

6. Aksen de Güzel bir nisan ayı geçirmek dileği ile yenilenebilir konusunds ihaleler ay sonu genel kurul arkasından ilk çeyrek bilanço beklentisi derken hareketli aylar başlarmı bakalım.

Aksen yatırımcıları sanırım hepimiz uzun vadeciyiz.
    Ne mutlu bana ki 2.80 lerde iken şirketteki dönüşümü görmek bana da nasip oldu.O günden beri Aksen yatırımcısıyım. 1 defa sanırım 15-20 gün komple çıkmıştım ama Allahtan yine aynı fiyatlardan girmek nasip oldu.

Neyse şirketimiz gayet iyi yönetiliyor. Gelen KAP lar hep büyümeye ve karlılığa dönük. Yurt dışında büyümeye odaklı Uzun vadeli Stratejik kararlar alıyor, anlaşmalar yapıyor, çok da doğru yapıyor.
    Ağırlıklı olarak yurt içi çalışan enerji şirketlerin hali ortada.

Şirketimiz kabaca hasılatının üçte biri yurt içi iken, yarattığı favök ünün üçte ikisini yurt dışından elde edyor.

Özbekistan santrallarının 2021 son çeyrekte üretime alınması hedefleniyor. Ocak ayında 150 MW a kadar IRAK a ihracat da başladı

Yani 1 yıllık projeksiyonda seneye bu zamanlar yurtdışı üretim ve hasılat yurt içini geçecek. Yurt dışı karlılık oranları devam ederse ki artan kurlarla devam etmesi mümkün görünüyor.

Muhtemelen bunlar zaten sürekli konuşluyordur forumda ama ben de epeydir yazmıyordum, hem merhaba demiş olayım dedim tekrar.

Seneye bu zamanlar çok daha iyi yerlerde olacağız inşallah.

Sayfa 357/602 İlkİlk ... 257307347355356357358359367407457 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •