Sayfa 547/602 İlkİlk ... 47447497537545546547548549557597 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 4,369 - 4,376 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    KUTPO destekleri 53.25-53.06ve 52.60 ve bu seviye üzerinde kaldıkça sıkıntı olmaz. Yukarda 56.75 ve 58.90 dirençleridir .
    OSTIM 2.85-2.80 destek uzeri kaldıkça yukarı yönlü hareket devam eder diye düşünüyorum.3.14 üzeri daha agresif hareketler olabir.YTD.
    Merhaba Esma Hanim, ben bu destek dirençler neye göre seçiyorsunuz, tam kafamda oturtamadim. Ne zaman FIBO kullaniyorsunuz, ne zaman kapanis ya da kisa sure once gordugu en yuksek...vs kullaniyorsunuz? Cok fazla hisse telafuz ediliyor, çok fazla rakam donuyor ama benim gibi yeni baslayanlar bu durumda ogrenmek yerine kafa karisikligi ve ozguven kaybi yasiyoruz, sizden ricam ara sira destek ve dirençleri neye gore buldugunuza dair ipuclari da verebilir misiniz?

Simdiden tesekkurler

2.  Alıntı Originally Posted by moerkol Yazıyı Oku
    Merhaba Esma Hanim, ben bu destek dirençler neye göre seçiyorsunuz, tam kafamda oturtamadim. Ne zaman FIBO kullaniyorsunuz, ne zaman kapanis ya da kisa sure once gordugu en yuksek...vs kullaniyorsunuz? Cok fazla hisse telafuz ediliyor, çok fazla rakam donuyor ama benim gibi yeni baslayanlar bu durumda ogrenmek yerine kafa karisikligi ve ozguven kaybi yasiyoruz, sizden ricam ara sira destek ve dirençleri neye gore buldugunuza dair ipuclari da verebilir misiniz?

Simdiden tesekkurler
    YouTube de teknik analizle ilgili bir çok video var o videoları izleyin lütfen.Bir çok teknik osilatör var bazen birçoğuna bakmak bazende bir iki osilatöre bakmakta yetebiliyor.Uzun vadede haftalık ve aylık grafiğe ,orta vade günlük vade ,kısa vadede 240. ve 120 dak.grafiklere bakıyorum.Fibo seviyeleri önemsiyorum.ortalamalarda çok önemli onlara bakıyorum.macd,rsıTılson vb. birçok osilatöre bakıyorum.Burdan anlatacak bir konu değil.Benim bilgimde buna yeterli değil.Zamananla öğrenirsiniz.

3. KAVCIOĞLU: YÜKSEK ENFLASYON VE BEKLENTİLER SIKI PARA POLİTİKASI DURUŞU GEREKTİRİYOR-BLOOMBERG HT

GARAN 60.dk. 6.98 direnç üzeri kalıcı olursa buradaki düşüş algısı kırılır.

4. Hiç kimsenin ilgisine ihtiyaç duymadığın gün olgunlaşırsın,
    Hiç kimseden beklentiye girmediğin gün yara almazsın,
    Hiç kimseye bağımlı kalmazsan kazanırsın,

Osho

5. Dış ticaret açığımız, 5,5 milyar dolardan 4,7 milyar dolara geriledi.

Mart ayında tüm zamanların en yüksek aylık ihracat rakamına ulaşıldı.

Ticaret Bakanı Pekcan

6. OZKGY stop 5.11 altı kapanış DİRENÇ 5.38 üzeri kapanışlar hızlanır.YTD.

7. Önümüzdeki günlerde iyi olacağına inandığım KORDS 24.90 dan bugün takibe aldım.Ana düşeni kırmış ortalamaların üzerinde işlem yapmasından dolayı teknik olarak güzel gördüm.Kesinlikle YTD.

8.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    amin..... Esma fonet drenç üstü kapatmadı yarın nasıl bir hareket yapmasını bekliyorsun drenç 15.55 geçermi yoksa düzeltmemi yapar fibo yorumunu alayım
     Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Hocam 15.25 inip tekrardan yukarı doğru ivmelenir diye düşünüyorum. 15.65 üzeri kalıcılık sağlarsa 22 üzeri bir hareket beklerim. YTD.
     Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    değerlendirmelerin güzel tebrik ederim ..
    Hocam rapor veriyorum.FONET bugün 15.21 gördü.Yarın hafta bitişi umarım bizi terse atmaz spek efendi.

Sayfa 547/602 İlkİlk ... 47447497537545546547548549557597 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •