Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
devlet parasiz, her yola basvuracak ama zor, isleri baya zor , VPN var su var bu var, en fazla binancede islem yapar,
bilmiyorum kripto piuasasindan haberiniz varmi ama devlet bunu engellemesi cok ama cok zor

en fazla yerli kriptoculari engelleer veya onlardan vergi alir digerlerini bisey yapmasi imkansiza yakin
Binance ile işlem yapmak ile yurt dışı borsalarda işlem yapmak arasında zerre fark yok.

O para öyle veya böyle TC'deki banka hesabına geri döndüğü anda olay biter. Binance ile hesabım olduğu için biliyorum o onaysız hesap lar için minimum/maximum çekim limitleri falan hep palavra. İçeride para olsun olmasın, canlarının istediği rasgele bir anda hesabı dondurup ya pasaport scan'i gönder ya da hesabı unut diyorlar. TC'de bu işlerle uğraşanların büyük kısmı hem içerideki hem dışarıdaki borsalarda onaylı hesap kullanıyorlardır zaten. Binance bu bilgileri vermeme yolunu seçebilir o zaman da paypal'a ne olduysa o olur.

Devlet engellesin ben yine kullanırım diye düşünenler Paypal'dan hesap açmaya çalışsınlar bakalım.

Kaçak göcek belki yine açarsın ama yakalandığın anda hesaba blok gelir. (VPN kullanımını anlamak çok basit bir işlem bu arada) Bu olaydan en çok ABD vatandaşları çekiyor. Online kripto kumarhaneleri ve bir çok borsa ABD vatandaşlarını istemiyor bürokratik zorluklardan dolayı. Binance da sadece ABD vatandaşları için BinanceUSA olarak başka bir platform açmıştı yine aynı problemlerden dolayı yanlış hatırlamıyorsam. Burada çok dikkatli olunsa bile yine yukarıda dediğim noktaya geliniyor, KYC'yi çakıyorlar kafalarına esince.