Originally Posted by Webster Fuatim emmi gercek emmi Ama emmi eski emmi degil Kisiler zamanla degisebilir Yukarıda dediğim gibi ilki gerçek değildi, ikinci gerçek.
Originally Posted by myfinans İki yıldır borsada Mayıs ayında ralli başlıyor. Ne dersiniz bu yılda ralli olacakmı? Biraz zor görünüyor ama ben ümitliyim. Kesinlikle olacak ustadim Olmak zorunda Mayista neler olacak bir bakalim Bir turizm İki turizm Uc turizm Gorgunuzmu ne cok sey var
Originally Posted by myfinans Belki de ilk emmi sahteydi, ikincisi gerçekti. Originally Posted by Webster Vay be bilim kurgu filmi gibi beynim yandi Emmiception
Originally Posted by myfinans Yukarıda dediğim gibi ilki gerçek değildi, ikinci gerçek. Ustadim peki emmi bensem ki zamaninda forumun yarisi oyle diyordu Ben eski ben miyim?
Originally Posted by Webster Fuatim engelle butonu tiklandi O butona ilaveten Odabasinin dik durusu yuzunden itibar puani cakildi Oynak beyim fransız kaldım. Konu ne?
Originally Posted by Foçabeyi Emmiception İnception gitmez bu duruma Buna sanki fight clup gider gibi Myfinansin durumu kotu İdare edelim Kendiyle dovusuyor
Originally Posted by Foçabeyi Oynak beyim fransız kaldım. Konu ne? Cok basit Ozetliyorum Seni dik durusundan dolayi alninin ortasindan opuyorum! Gerisi teferruat Okadar! Okadaaaaar dedim!
Originally Posted by Webster Ustadim peki emmi bensem ki zamaninda forumun yarisi oyle diyordu Ben eski ben miyim? Yatırım tercihleriniz dışında, ilk günkü gibi sizsiniz. Kırk kilometre öteden bile tanırım sizi.
Forum Rules
Yer İmleri