Originally Posted by
alicemal
Bugün BIST de işlem hacmi düşük, artı kapamışız. xbank 13:00 civarı biraz satış yemiş ve sonrası doviz artmış sonucunda BIST yükselişi durdurmuş. Bankalar sorun çıkarmasa BIST güzel artı kapatacakmış.
xbank da ciddi satış görünmüyor, sadece bir kaç büyük bankada 13:00 civarı biraz satış olmuş. Buda piyasanın genelini rahatsız etmiş. Millet "acaba" diye korkmuştur.
Kabine henüz açıklandımı bilmiyorum, dovizin hala 8.0 üzerinde durmasının sebebi kabinenin belli olmaması olabilir. MB faiz toplantısına çok var ve faiz konusunda yabancıya mutlaka "azalmayacak" diye garanti vermişlerdir. tayyipi hazırolda tutmak için dovizi aşağı bırakmıyor olmalılar. Adam hiç ders almıyor, başka ne yapsınlar. tayyip vatandaşın malını mülkünü emeğini doğru pozisyonda tutmayı başarabilse, yabancılarda vatandaşın iliğini rahatça emmeye devam edecekler. Ancak tayyip beceriksiz, pozisyon bilgisi zayıf.
Her neyse, yazacak fazla bir şey yok. Yarında hafif kırmızılı yeşilli devam ederiz gibime geliyor. Yanlız kabine açıklandığında hafif bir sarsılma olabilir. Umarım yabancının beğendiği yakışıklı ve güzelleri seçmeyi başarır.
Dostum yarın cumartesi...
Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.
Yer İmleri