Alıntı Originally Posted by Master_ Yazıyı Oku
1 sene once.bu zamanlar kralmıs sımdı ne oldugu malum.. Guzelım hıssenın ettıler yanı... Daha da kendıne gelmez endeks eskı sevıyesıne gelse buda coplugune 23-24 e doner bence daha da bısı beklememek lazım.fazla hayal kırıklıgı yaratır 30 ve ustu dıyenler bende ısterım ama urun bellı gıtmıyor aga basmıslar mengeneye sık babam sık arada pestıl olmus ytd

eğer hissedeysen senin yerinde olsam hemen satar çıkarım madem bu kadar kötümsersin.

Ben tam tersini düşünüyorum. Endeks artık 150 binin üstüne zor çıkar ama yatay bile gitse artık primli hisselerden primsiz hisselere bir kayış olacaktır.

Primsiz ve sağlam hisselerden biri de PETUN. Son 1 senede katılamadığı ralliye bundan sonra katılacaktır diye düşünüyorum.

Buralardan insanlar hisse almak istiuyor ise son 1 senede 2-3 katına çıkanları değil , son bir senede hiç yükselmeyenlere girerler.

Zaten bugün hacim çok iyi. 23,40 üzerinde kapasın yeter. Sonraki ara hedef 24,80. Sonra 26 üstü.

Bugün hacim çok iyi. Günü 1,5 milyon lot civarında kapatabilir hacim. 1 milyonu geçeceği kesin gibi.