Sayfa 460/607 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560 ... SonSon
Arama sonucu : 4850 madde; 3,673 - 3,680 arası.

Konu: JANTS - Jantsa Jant Sanayi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,180
     Alıntı Originally Posted by katti Yazıyı Oku
    Arkadaşlar ben tecrübemi paylaşayım gerisi tahta yapıcının işi. Tavan çözüp panikle 785 e geldiğinde bile ortalama fiyat 825 di. Aşağı çok maliyeti olmadı bu iyi. Tavan fiyattan bank of 23500 artıda bu iyi. Yeni maliyeti olanlar 827 den atladı yukarı götürmek istiyorum dediler satanınaldılar bu iyi. Şu saatten sonra kimse fk pd dd bakmaz bir bayrak yarışı oldu. Bank of günlükçü olduğundan ve tavandan aldığını tavandan satmayacağına göre pazartesi çok heyecanlı olacak. Herkesin planı kendine. Ben ufak ufak planlarımı devreye sokuyorum inşallah.

Kesinlikle YTD.
    1 kere daha tavan bozacağına eminim. fakat diğer kagıtlardan bırısınden kuvvetli bedelsiz gelirse jantssa elde patlar.
    Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
    Namık Kemal

2.  Alıntı Originally Posted by katti Yazıyı Oku
    Aga sana kardeş tavsiyesi sen borsayı bırak. Ne derinlik biliyorsun, ne aracı kurum ne hikaye. Hissin ile borsadasın

Kesinlikle YTD.
    niye? senden az. bilmedigim kesin! saglam sirket hem bedelsiz hem temettu veriuor. bilmeden atlayan da kazanir merak etme yegen!

3.  Alıntı Originally Posted by Sasa500 Yazıyı Oku
    1 kere daha tavan bozacağına eminim. fakat diğer kagıtlardan bırısınden kuvvetli bedelsiz gelirse jantssa elde patlar.
    en saglami egeen olur ama patronu pinti. vermiyor yillardir. 3 milyoncuk sermaye yuh

4. karton bile kac kat artti. benim gozumde jants zaten kartondan iyi bir sirket

Alıntı Originally Posted by adonisleo7 Yazıyı Oku
    niye? senden az. bilmedigim kesin! saglam sirket hem bedelsiz hem temettu veriuor. bilmeden atlayan da kazanir merak etme yegen!
    Tamam dede. Bak keyfine

Kesinlikle YTD.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

6. tavanda kaç lot var acep

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,180
     Alıntı Originally Posted by slamdunk393 Yazıyı Oku
    tavanda kaç lot var acep
    43129 lotcuk var
    Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
    Namık Kemal

8. bugün bir miktar aldırdı.. kıskanıyordum hercezin jantsası var diye, benim de var artıkın..

üstü ve kalıcı olması önemli.. artık ne kadar kazandırısa..

Sayfa 460/607 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •