Ben sanmıyorum şu başka bir hisse bedelsiz patlatsın bunlar hepsi içiçe adamlar yapmazlar öyle birşey ben şimdiye kadar rastlamadım aynı ana denk gelen bedelsiz.
Hisseye gelince Sn. Katti Hocam güzel belirtmiş bir ara öyle bir nabız yokladılar bence baktılar tavan çözülünce nasıl oluyor diye sonra yine tavan kitlediler prova bunlar 4 haneler bence rahat görülecek..
herkezın jant ı vardır artık yıne cozuldu.bıraz ekleme yaptım asagıdan
3 normal 4. bozarsa spek mal dağıtıyor demektir. hayelleri revize etmek gerekir...
Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
Namık Kemal
Kısa vade düşünenler için hayaller sınırlı olabilir,ama orta-uzun vade de gelecek vaad eden bir hissede hayaller bir gün mutlaka gerçek olur.Yeter ki sabırlı olunabilsin.Borçla alınmasın,şirketimiz çok sağlam,döviz borcu yok-fazlası var,büyük ihtimal togg la anlaşılacak,üretim hattı iki katına çıkıyor.
Bu fiyatlara gelmesinde bedelsizin tabiiki rolü oldu,ama hikaye bitti anlamına gelmez.Yavrular neden bir gün babaları gibi olmasın? yıllık banka faizinin %12 lerde seyrettiği bir ülkede bu hisse yıllık %30-40 da mı getirisi olmayacak? Benim gibi trade yapamayanlar için çalı arkasında beklemeye devam.
Yer İmleri