Alýntý Originally Posted by Serdar yildiz Yazýyý Oku
Siz cevaplayýn o halde, peki günde cimere SPK ya binlerce þikayet gidiyor, hiç bir adým atýlýyor mu , hiç ihlaslara inceleme oluyormu, peki bütün bu olanlar ihlaslarda herþey mevzuatlara uygunmu oluyor, hiç kimse kardeþ sen sürekli yukarý sürüp bedelli istiyorsun bizde evet diyoruz bedelli bitiyor üç günde yüzde 50 tekrar dusuruyorsun , ayýp artýk bu hýrsýzlýða bizide ortak ediyorsun diyorlarmi , demiyirlarsa demekki himmet gidiyor ki sususyorlar, ses çýkarmýyorlar, sen farklimi düþünüyorsun sayýn wise, ilk defa benden duyuncami þaþýrdýn buna , sen hiç böyle olduðunu tahmin etmiyirmuydun
Kardeþ,hemen kýzma ben öyle olmadýðýný söylemiyorum zaten yani senin yorumuna muhalif deðilim bilakis sana bizzat katýlýyor destekliyorum..Ben o imalý yorumumda dolaylý yoldan sana hak veriyorum o yüzdende Himmet'mi veriyor saraylýlara diye sordum çünkü saraylýlar Himmet kelimesini duyunca himmet'i alanlarýda verenleride cezalandýrýyorlardý ama burada durum biraz farklý galiba Himmet ''RÜÞVET'' olarak yer deðiþtiriyor günümüzde o zamanda gayet helal ve mübah para oluyor ve kitabýna böyle uyduruluyor herhalde..Özal,zamanýnda ''benim memurum iþini bilir'' demiþti bu gün ayný zihniyet ve düþünce hakim vaziyette devam ediyor ''Benim mücahit'im iþini bilir'' gibi..Allah kötü ve zalim olanlarý ýslah eylesin..