Sayfa 654/1000 İlkİlk ... 154554604644652653654655656664704754 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 5,225 - 5,232 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

politikadan pek anlamam ama istanbul seçim sonuçları benim için hayal kırıklığıydı...Umarım o lafı söyleyenlerin sayısı hızla artar

Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Dolarcı kardeşlerim tüm dolar rallilerinde trendeydim önümüzdeki olası rallide trenden indim.. Totalde %45 dolardayım fullemek için şöyle 7,70-7,50 arasına salın da ben de bineyim yahu.. bakın bensiz çok güçlü olmazsınız benimle daha güçlü olursunuz. Bir daha tatlı faiz serabına kanmayacağım söz
    Paskalya tatili iyi bir fırsat.

Köprüden önceki son çıkış.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,060
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bir ihmal etmediğim yerde eminönündeki kayıklardaki balıkçılardır
    yedirmedin bana

kuru çaya mahkum ettin beni..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

]Vatandaşlar sarayda ejdermeyveli şey yapmak için ejder meyvesi topluyorlar..

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    ]Vatandaşlar sarayda ejdermeyveli şey yapmak için ejder meyvesi topluyorlar..

Duyarlı vatandaşlar pazar yerini temizliyorlar diye haber yapmıştı yandaş medya.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Duyarlı vatandaşlar pazar yerini temizliyorlar diye haber yapmıştı yandaş medya.
    Ben gözlerimle görmesem inanmazdım...Bundan birkaç yıl önce pazar kurulan bir semtte vatandaşların market çöplerinden çıkardıkları yiyecekleri pazar sepetine koyup evine götürdüklerini görünce halkın bir kısmının durumunun öok kötü olduğuna ama bu kesimin yemek yiyecek parası olmamasına rağmen sarayı ( o dönemde yeni yapılmıştı) kendi yaşayacak gibi savunduğunuda görünce bu halk hak ettiği şekilde yönetiliyor dedim .. Ondan dolayıda ejder meyvesi topluyarlar dedim....

ya bizim forumdaşlar maşallah her yerde.videonun 19.dakikasına dikkat.Sn rxpu bu videoyu seyretti mi acaba.

Sayfa 654/1000 İlkİlk ... 154554604644652653654655656664704754 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •